Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Roberto Carlos: Kolay olan maçı rakibe verdik

Spor Toto Süper Lig’de, kendi evinde Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, kolay olan maçı rakip takım Balıkesirspor'a verdiklerini söyledi.Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Roberto Carlos: Kolay olan maçı rakibe verdik
Spor Toto Süper Lig’de, kendi evinde Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, kolay olan maçı rakip takım Balıkesirspor'a verdiklerini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Carlos, "İlk yarı oyuna güzel başladık ve golleri bulduk. Takım iyi top tuttu ve atakları yaptık. Devre arasında oyuncularımı uyarmıştım ama Balıkesirspor ilk golü bulunca takımım geriye çekildi. Son dakikalarda da kendi hatamızla golü kalemizde gördük. Kolay olan maçı biz kendimiz rakip takıma verdik. Bende bu durumlarla çok yaşadım futbolculuk hayatımda. Oyuncularım ilk yarıdaki güveni ikinci yarıda kaybetti. İkinci yarıda Akhisar sahada yoktu.” dedi.

Bir gazetecinin “Gol bölgesindeki sorunu çözmek için yeni bir transfer düşünülüyor mu?" sorusuna Carlos, "Bir tane daha yabancı transfer yapabiliriz ama önemli olan takım içindeki oyuncular. Mehmet Akyüz ile tekrar konuşmamız gerekiyor. Gekas’ı biraz daha motive etmemiz lazım. İlk yarıda 8 şut attık ama ikinci yarıda bir tane. Eğer bir tane forvet transferi yapmamız gerekiyorsa yaparız ama Gekas ve Bruno iyi oyuncular. Ben takımdaki sistemi değiştiriyorum. Yavaş yavaş daha iyi olacaklar. Gol sıkıntımız yok. Problem Akhisar Belediyespor’da. Problem Akhisar’daki antrenman eksikliğinden kaynaklanıyor. Akhisar Belediyespor’un hedefi ilk 6’dır.” diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.