Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de Kamp Yapan Hentbol A Milli Takımı’na Moral Ziyareti

Rize Yenişehir Spor Salonu’nda önümüzdeki hafta Belçika Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Hentbol A Milli Takımı hazırlıklarını Ardeşen ve Pazar ilçelerinde kamp yaparak sürdürüyor.Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Rize Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de Kamp Yapan Hentbol A Milli Takımı’na Moral Ziyareti
Rize Yenişehir Spor Salonu’nda önümüzdeki hafta Belçika Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Hentbol A Milli Takımı hazırlıklarını Ardeşen ve Pazar ilçelerinde kamp yaparak sürdürüyor.
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Hentbol İl Temsilcisi Fevzi Nebioğlu hazırlık çalışmaları kapsamında Pazar M. Akif Pirim Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Hentbol A Milli Takımı’nı ziyaret ederek, sporculara baklava ikram ettiler.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, burada yaptığı açıklamada, “6 Nisan 2016 Çarşamba günü Belçika ile Rize Yenişehir Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Hentbol A Milli Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rize ilinde gerçekleşecek olan Çeyrek Final müsabakasında Rizeli sporseverler ile birlikte spor salonumuzda yerimizi alarak milli takımımızı destekleyeceğiz. A Milli takımımız Belçika karşısında güzel bir galibiyet ile bizleri mutlu edecektir. Rize ilinde bu tür organizasyonların gerçekleşmesi bizleri mutlu etmektedir. Emeği geçen herkese ve Milli takımımıza da bundan sonra ki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Selçuk Aslan ise “Sizlerin gayretleriyle Hentbolda farklı başarılar gelecektir. Sizlerin çabaları, milli başarılarınız gençlerimizin de sizlerin peşinden yürüme isteğini artıracaktır. Sizin izinizden yürümek isteyen gençlerimize rol-model olacaksınız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.