Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize U15 Lig'i şampiyonu Çayelispor, kupasını aldı

Rize U15 Ligi'ni namağlup şeklide şampiyon olarak tamamlayan Çayelispor U15 Takımı, şampiyonluk kupasını aldı.Play-off maçları dahil oynadığı 16 müsabakadan mağlup olmadan ayrılan Çayelispor, ligde 53 gol atma başarısı gösterirken...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize U15 Lig'i şampiyonu Çayelispor, kupasını aldı
Rize U15 Ligi'ni namağlup şeklide şampiyon olarak tamamlayan Çayelispor U15 Takımı, şampiyonluk kupasını aldı.

Play-off maçları dahil oynadığı 16 müsabakadan mağlup olmadan ayrılan Çayelispor, ligde 53 gol atma başarısı gösterirken kalesinde sadece 7 gol gördü. Son müsabakasında Çaykurspor ile karşılaşan Çayelispor karşılaşmada 2-2 berabere kalarak namağlup unvanını korudu.

Maç öncesi Çaykursporlu oyuncular Çayelisporlu oyuncuları şampiyonluklarından dolayı tebrik etti. Karşılaşmanın sonrasında yapılan kupa töreninde bir konuşma yapan Rize Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Cafer Kuru, mart ve nisan aylarında Rize'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan Çayelispor'u başarısından dolayı kutladı. Çayelisporlu minikler kupalarını Rize Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Cafer Kuru ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Şerifoğlu tarafından verildi.

Çayelispor U15 Takımı'nın hocası Halil Atabey'de yaptığı açıklamada, "Ben oyuncularım Rize'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu takım üç sezondur kendi yaş kategorisinde il birincisi oldu. Bu sezon Yusuf Kandemir isimli futbolcumuz 16 maçta toplam 20 gol atarak gol kralı oldu. Bu başarının kahramanları oyuncularımızı kutluyor, bize her zaman destek veren yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Oyuncuları kutlayan Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı ise bu oyuncularda yıllar sonra Milli takımda oynayacak ışık gördüğünü ve bununda kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.