Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıza Çalımbay: “Gol Yollarında Sıkıntılarımız Var”

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gol yollarına girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.Antalyaspor- Kasımpaşa maçının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gol yollarına girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.
Antalyaspor- Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İyi bir maç oldu. İki takımın da fırsatları vardı, değerlendiremediler. Bizim de fırsatlarımız oldu değerlendiremedik. Zaten bizim gol yollarında sıkıntılarımız var. İnşallah onları da arada çalışarak çözmeye çalışacağız. Defans açısında çok iyi yapabiliyoruz. Ama gol yollarına girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Son paslarımızda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Orada hata yapıyoruz. İnşallah bu arada bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz iyi bir forvete sahibiz. İyi de arkadaşlarımız var ama tam istediğimiz kapasitede değiller. Ama istediğimiz duruma gelecekler. Maçta beraberlik olması gayet normal. İki takım da kazanmak için uğraş verdi. Bize göre yüzde yüz penaltı olduğunu düşündüğümüz Adem’in pozisyonu var. Onun dışında güzel bir lig maçı oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.