Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıza Çalımbay: "Gerçek Oyunumuz Bu Değil"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bizim takımın gerçek gücü bu değil. Eksik oyuncularımızın olması oyunumuzu etkiledi" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bizim takımın gerçek gücü bu değil. Eksik oyuncularımızın olması oyunumuzu etkiledi" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Oynadığımız oyunla puan hak edecek oyun oynamadık. Gösterdiğimiz performans bizim istediğimiz gibi değildi. Bazı arkadaşlarımız, bazı arkadaşlar olmadığı için şans buldu. Bazı arkadaşlarımız kapasitesinin altında oynadı. Maç normal gidiyordu. Yediğimiz birinci gol normal bir goldü. Bunu telefi edecek gücümüz vardı. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 10 kişi kalmamız ve penaltı olması bizim için dezavantaj oldu. İkinci yarı 10 kişi olmamıza rağmen 11 kişiden daha iyi oynadık. İyi pozisyonlar bulduk. Gol de bulduk. Ama bizim takımın gerçek gücü bu değil. Büyük takımlarda eksik oyuncuları telefi edebilirsiniz. Ama biz de eksik olduğu zaman etkiliyor. Eksik oyuncularımızın olması oyunumuzu etkiledi. Önümüzdeki hafta eksik olan 6 oyuncumuz katıldığı zaman, yeniden bir başlangıç yapacağız. İlk yarıda gösterdiğimiz istikrarı bundan sonra da göstermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.