Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıza Çalımbay: Burak Yılmaz'ın pozisyonu penaltı değildi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında ezilmediklerini ancak yaptıkları hatadan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi. Takımının Galatasaray'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında ezilmediklerini ancak yaptıkları hatadan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının Galatasaray'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarından yakınarak, "Maçın başından sonuna kadar kesinlikle kazanmak için oynadık. Galatasaray ile oynuyorsun ve kazanmak için hücum etmek zorundasın. Kesinlikle birinci yarı veya ikinci yarı Galatasaray karşısında ezilmedik. Yaptığımız hatalar bizi yaktı. Takımımın oyunundan çok memnunum. Galatasaray iyi oynadı." dedi.

Hakemlerin büyük maçlardan korktuğunu kaydeden Çalımbay, "Hakemler büyük maçlardan korkuyorlar. Bize penaltı verdiler diye karşıya da çalmak istiyorlar. Seyirci baskısı olsun, büyük maç olsun hakemler çalıyor. Eğer Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynuyorsan girdiğin pozisyonları atacaksın. Yoksa böyle ceza keserler. Takımlar arasında çok büyük farklar var. Hatalarımız yüzünden kaybettik." diyerek hakemlere tepki gösterdi.

BURAK'IN POZİSYONU PENALTI DEĞİLDİ

Bir gazetecinin 'Galatasaray da hakemlerden şikayetçi' demesi üzerine tecrübeli hoca, "Bize verilen penaltı ile onlara verilenlere bakacaksın. Amacım hakemleri kötülemek değil. Anadolu'nun hakkı yeniyor. Basın da hakkımız yenmesi için elinden geleni yapıyor. Burak'ın düştüğü pozisyonda verilen penaltı penaltı değildi diye düşünüyorum."

Çalımbay, Vederson'un ikinci sarı kartı görüp oyun dışı kalmasının ona yakışmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Vederson'un gördüğü kart ona yakışmadı. İşimizi her türlü doğru dürüst yaparız. Oyuncumun öyle bir kart görmesi ona yakışmaz. Kart görmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Bizim kupa maçımız var. Kupada oynamayayım Fenerbahçe maçında oynayayım diye düşünmüştür."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.