Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıekerınk: "Oyuncularım Bir Şeyleri Geri Ödemek İstediklerini Gösterdi"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, TT Arena’da 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “Oyuncularım bir şeyleri geri ödemek istediklerini gösterdi....

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, TT Arena’da 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “Oyuncularım bir şeyleri geri ödemek istediklerini gösterdi. Takımımla gurur duyuyorum” dedi.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde Kasımpaşa’yı 4-1 yenerek, ligde 7 maç sonra galibiyetle tanıştı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, sonuçtan çok mutlu olduğunu söyledi.
Takım olarak iyi bir performans gösterdiklerini dile getiren Riekerink, “Rize maçından önce önümüzdeki iki maçın önemli olduğunu biliyorduk. Rize maçı önemliydi çünkü buradaki maç için avantajlı bir skor almak istiyorduk. Kasımpaşa maçı önemliydi çünkü bu maç varoluş maçımız olacaktı. Aradaki puan farkı açısından önemliydi. Diğer taraftan oyuncularımın maç seçtiğini düşünmüyorum. O açıdan da önemliydi. Bu sezonun acısını hissettiklerini hissettim ben oyuncularımın. Bir şeyleri geri ödemek istediklerini gösterdi oyuncularım. Takımımdan gurur duyuyorum. Bu sadece ilk 11 ile kısıtlı değil. Hepsiyle gurur duyuyorum. Biliyorsunuz 3 cezalı 3 de sakat oyuncumuz vardı. Onlar da tabii ki aramıza dönecekler ve özellikle bugün gösterdiğimiz performanstan sonra ben gelecek için umutlu olduğumu söyleyebilirim. Selçuk’un bu şekilde aramıza dönmesi önemliydi. Buradan bize kar kalan Lukas’ın kalitesini de kullanmaya başladık. Tabii ki bu tip şeyler bir araya geldi ve böyle güzel bir galibiyet geldi. Önümüzde Bursa maçı var. Daha da iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” dedi.
"UMUT’U ALARAK İLERİDE DAHA ÇOK ÇOĞALMAYA ÇALIŞTIK"
Takımın Podolski ve Umut ile çift forvet oynanmasının sorulması üzerine ise deneyimli teknik adam, “Ben buradaki görevime Eskişehirspor maçıyla başladım. Eskişehir maçında da çift forvet oynamıştık ama o zaman olmamıştı. Elinizdeki oyuncuları nasıl kullandığınız çok önemli. İlk 20 dakika çok iyi oynadık, daha sonra geriye yaslanmaya başladık ve Lukas ile oyuncuların mesafesi azaldı ve Umut’u soktuk. 1-1’di maç ve galibiyete ihtiyacımız vardı. Umut’u alarak ileride daha çok çoğalmaya çalıştık” diye konuştu.
“BASKET TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Son olarak Galatasaray Odeabank’ın çarşamba günü Abdi İpekçi’de oynayacağı Strasbourg maçı hakkında da konuşan Riekerink, “Basketbol takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Çünkü birkaç haftadır Galatasaray camiası içindeyim ama büyük bir aile olduğunu ben de hissediyorum artık. Galatasaray sadece futboldan oluşmuyor, basketbol da önemli. Çok önemli bir iş başardılar” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.