Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıekerınk: "İlk Yarı Her Yönüyle Üstündük"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada mücadelenin ilk yarısında her yönüyle üstün oynadıklarını söylerken, taraftarın sahaya atlamasını ise utanç verici olarak yorumladı.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada mücadelenin ilk yarısında her yönüyle üstün oynadıklarını söylerken, taraftarın sahaya atlamasını ise utanç verici olarak yorumladı.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray, sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maçın genelinde iyi oynadıklarını belirterek, “Baskı altındayken oyun kurmayı becerdik. Şanslar yakaladık. Sneijder’in en fazla 60 dakika dayanabileceğini biliyorduk. İkinci yarı rakibinin baskılı oynadığını hissettik. 1-0’dan sonra gerekli reaksiyonu göstermedik. Sadece son 5 dakikada bu reaksiyonu gösterebildik. O inancı elde etmeniz lazım. İlk 45 dakikada her yönüyle üstün olan bir Galatasaray vardı. Rakip ikinci yarıya agresif başladı. İkinci yarı pozisyonlar bulduk. Ama ne yazık ki sonuçta maçı kaybettik” dedi.
Basın mensuplarının taraftarların Donk’u protesto etmesiyle ilgili bir sorusuna Hollandalı çalıştırıcı, “Donk, geçen yıl Kasımpaşa’nın en iyi oyuncularından birisiydi. Suçlanacak birisi varsa beni suçlayabilirsiniz” diye cevap verdi.
"GOLÜ DE GÖREMEDİM"
Siyah-beyazlı takımın golünden önce sahaya bir taraftarın girmesiyle ilgili bir soru üzerine ise sarı-kırmızılı takımın hocası, “Daha önce böyle olayları televizyonlardan izlerdim. İlk defa canlı gördüm. Taraftar sahaya girince ilgi odağı o oldu, golü de göremedim. Böyle olaylarla futbolun başka yönlere çekilmesi yanlış. Çok utanç verici bir durum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.