Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Riekerink: "En Son Maçlardaki Düşmanımızı Yendik"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor müsabakasına mental olarak özel hazırlandıklarını belirterek, "En son maçlardaki düşmanımızı bence yendiğimizi düşünüyorum" dedi.Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor müsabakasına mental olarak özel hazırlandıklarını belirterek, "En son maçlardaki düşmanımızı bence yendiğimizi düşünüyorum" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, bir kupa maçı oynadıklarını belirterek, "Mental olarak hazırlığı özel oluyor bu tür maçların. En son maçlardaki düşmanımızı bence yendiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bunun kişisel güvenle de alakası var. Sonuca bakıldığına gayet memnunum. 2-1 de olabilirdi ama takımım 3-1 ile kazandı. Tabii ki her şey bitmiş değil, 1 maç daha var kendi evimizde oynayacağımız. Kendi sahamızdaki maça çok büyük avantajla gittiğimizi düşünüyorum" dedi.
Hollandalı teknik adam, oyuncuların maç seçiyor şeklindeki yorumlarına ilişkin olarak ise şunları söyledi:
"Belki tribünden baktığınız zaman böyle bir sonuca varabilirsiniz ama ben aynı fikirde değilim. Takım organizasyonu olarak biraz daha iyiyiz, haklısınız. 18 günde 4 maç oynadık. Futbolcuların işi kolay değil. Ben sezon başından beri 4’üncü hocayım. Onların buna adapte olması da kolay olmuyor, böyle değerlendirmek lazım. Geliştirilmesi gereken çok şey var. Örnek vereyim Emre Çolak en çok maç boyunca koşan oyuncu. Çok daha akıllı koştuğu zaman etkili oluyor. Bugün bu işi yaptı, iyi performans gösterdi. Çok çalışmaya, antrenman yapmaya zaman bulamıyoruz. Diğer maçlara bakıldığında biraz daha organize olmuş, iyi Galatasaray vardı. Oyuncuların maç seçtiği fikrine kesinlikle katılmıyorum. Semih’i de sağ beke koyduk. Herkes burada oynayamayacağını, sağ bek olmadığı yönünde yorumlar yapıyordu. Bugün iyi performans gösterdi."
Riekerink, Bilal Kısa, Snejider, Podolski’nin sakatlığına ilişkin bir soru üzerine de "Hem Bilal hem Snejider için sağlık ekibinden gelecek raporu bekliyoruz. Sneijder, aynı yerinde ağrı hissetti, içeride buz bağlamışlardı. Yasin, cezalı. Hakan, kırmızı kart gördü, bakalım nasıl ceza gelecek. Podolski’nin burnunda hafif bir açılma var" diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.