Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıdvan Dilmen Muğlaspor'u ziyaret etti

Genç yaşta Muğlaspor forması ile oynadığı maçlarda yıldızı parlayan, daha sonra transfer olduğu Sarıyer ve Fenerbahçe’deki mücadelesiyle adını Türk futbol tarihine yazdıran Rıdvan Dilmen, Muğlaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rıdvan Dilmen Muğlaspor'u ziyaret etti
Genç yaşta Muğlaspor forması ile oynadığı maçlarda yıldızı parlayan, daha sonra transfer olduğu Sarıyer ve Fenerbahçe’deki mücadelesiyle adını Türk futbol tarihine yazdıran Rıdvan Dilmen, Muğlaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Sercan Gök, Süper Lig eski hakemlerinden Mutlu Çelik, Muğlaspor'da birlikte forma giydiği eski takım arkadaşları ve kulüp çalışanları tarafından karşılandı.

Muğlaspor Kulübü'nün kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirten Dilmen, yıllar sonra aynı çatı altında bulunduğu için duygulandığını söyledi. Muğlaspor'u her zaman takip ettiğini söyleyerek, "Rahmetli Kemal Dirikan hocamızla Muğlaspor çatısı altında çok güzel günler yaşadık. Yeniden Yeşil-Beyazlı camianın içinde olmak çok mutluluk verici. Her zaman Muğlaspor'un başarılı olması en büyük dileğim. Kulüp başkanından, takımla ilgili bilgi aldım. Önümüzdeki günlerde Muğlaspor'un başarısı için neler yapabileceğini konuşmak için yeniden biraraya gelmeyi planlıyoruz. Muğlaspor'un yeniden profesyonel liglere yükselebilmesi için fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Beyimoğlu, ünlü futbolcuya kaşkol, Dernek Başkanı Gök de Muğlaspor forması, kaşkol, şapka ve flama hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.