Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe kongresi bitmeden konuşmam

Eski Milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "O döneme ait bildiğim yaşadığım şahit olduğum enteresan olaylar oldu. Ancak ben çıkıp Fenerbahçe genel kurul öncesi bunları anlatmam. Ben öyle bir adam değilim." dedi.Aziz Yıldırım,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "O döneme ait bildiğim yaşadığım şahit olduğum enteresan olaylar oldu. Ancak ben çıkıp Fenerbahçe genel kurul öncesi bunları anlatmam. Ben öyle bir adam değilim." dedi.

Aziz Yıldırım, bugün düzenlediği basın toplantısında spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e bir davette bulunmuş ve 3 Temmuz sürecinde bildiklerini anlatması yönünde bir çağrıda bulunmuştu. Konuyla ilgili Sporx'e konuşan Rıdvan Dilmen de şu açıklamaları yaptı:

"Doğrudur. O döneme ait bildiğim yaşadığım şahit olduğum enteresan olaylar oldu. Ancak ben çıkıp Fenerbahçe genel kurul öncesi bunları anlatmam. Ben öyle bir adam değilim. Kongre biter bende Fenerbahçe camiasının Türk futbol camiasının bilmesi gereken bazı olayları anlatırım.

Şayet Mehmet Ali bey bu genel kurulda başkan adayı olmasaydı o zaman çıkıp bunları genel kurul öncesi anlatabilirdim. Ben ancak bunları genel kurul sonrası konuşurum. Mehmet Ali bey’in olacağı bir ortamda olursa daha iyi olur. Ama onun başkan adayı olarak çıktığı bir ortamda genel kurul öncesi onunla ilgili konuşmam yakışık almaz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.