Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Ulcay, dünya şampiyonunu ağırladı

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Olan Uludağ Üniversitesi (uü) Tıp Fakültesi Öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu, Rektör Yusuf Ulcay’ı Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rektör Ulcay, dünya şampiyonunu ağırladı
Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu olan Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu, Rektör Yusuf Ulcay’ı ziyaret etti.
UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bulgaristan’da düzenlenen 38. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 55 kilo 21 yaş altı kategorisinde dünya şampiyonu olan tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu’nu ağırladı. Şampiyonluk maçını bizzat izlediğini ve kazanılan başarıdan dolayı büyük sevinç duyduklarını söyleyen Yusuf Ulcay, böylesine azimli ve çalışkan bir öğrencinin Uludağ Üniversitesi’nde olmasından dolayı ayrıca mutlu olduğunu vurguladı.
Bilek güreşi ile lise yıllarında tanıştığını söyleyen Said Erkam Bıyıkoğlu ise, amatör olarak yürüttüğü spor hayatını, Uludağ Üniversitesi’ni kazandığı yıl profesyonele dönüştürdüğünü açıkladı. Bıyıkoğlu, “Programlı ve azimli çalışmalar sayesinde kendi kategorimde dünya şampiyonu olmayı başardım. Bundan sonraki hayalim hem tıp eğitimimi tamamlamak, hem de bilek güreşinde en iyiler arasında yer almak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.