Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reha Kemal Erginer: "2 maçta 0 puanı hak ettiğimizi düşünmüyorum"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer Ve Kaleci Andrija Vukovic Basın Toplantısı Gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Reha Kemal Erginer: "2 maçta 0 puanı hak ettiğimizi düşünmüyorum"
Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "Göztepe maçına çok iyi hazırlandık. 3 puan alarak taraftarımıza kendimizi affettireceğiz" dedi. Erginer ayrıca ligde oynadıkları iki maçta 0 puanı hak etmediklerini söyledi.
Balıkesirspor, TFF 1. Lig’in 3. haftasında Atatürk Stadı’nda oynayacağı Göztepe maçı öncesi kulüp tesislerinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Balıkesirspor kalecisi Andrija Vukovic’in değerlendirmesiyle başlayan toplantıda, son oynanan Giresunspor maçı değerlendirildi. Vukovic, Giresunspor maçında ilk yarıya kötü başladıklarını söyleyerek, "Maçın ilk yarısına kötü başladık. Giresunspor’un gol atacak pozisyonları yoktu. İkinci yarı da biz çok iyi oynadık, terim yerindeyse öldürdük onları. Bir penaltı kaçırdık. O iyi oyunumuza devam ettik. Oyunun devamında ben o kötü hatayı yaptım ve gol yedik. Benim sorumluluğumda olan bir durumdu. Maçı kaybetmemize benim yaptığım hata neden oldu" dedi.
Vukovic: "Bu Göztepe maçında 3 puanı alacağız"
Balıkesirspor son iki maçında genel olarak iyi oynadığını belirten kaleci Vukovic, "Eskişehirspor maçından da söz edersek ilk 60 dakikada iyi bir oyun oynadık. Ondan sonra 5-6 dakika içinde çocukça hatalar yaparak iki gol yedik. Kaleci Boffin uzun bir top attı. Orada topu aldılar ve bize baskı yaptılar, bunun sonunda golü yedik. Çok fazla yeni oyuncumuz var buna rağmen son oynadığımız iki maçta çok fazla hatalar yaptık. İki hata yaptık üç gol yedik. Sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Göztepe maçında gol veya goller atarak galibiyeti elde edip 3 puanı alacağız" dedi.
Erginer: "2 maçta 0 puanı hakkettiğimizi düşünmüyorum"
Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise yaptığı değerlendirmede, "Göztepe maçına da 10 gündür hazırlanıyoruz" dedi. Lige skor olarak bakıldığında iyi başlamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Erginer, "Sahaya koyduğumuz performansı düşünürsek 2 maçta 0 puanı hakkettiğimizi düşünmüyorum. Giresun maçını baz alırsak bırakın mağlubiyeti, beraberliğe bile üzüleceğimiz bir maçtı. İlk yarıda ortada geçen maçta ikinci yarıda çok üstündük. Maçta penaltı kaçırdık. Vukovic sorumluluğunu üstüne alıyor ama buda güzel bir tavır, sorumluluk hepimize ait. İki maçta da penaltı kaçırdık, bu bizim moralimizi bozmadı. Kendimizi affettirmemiz gereken bir maç. Artık oynadığımız iyi oyunun da üstüne çıkmalıyız. Alamadığımız skoru almalıyız. Balıkesirspor taraftarını üzdük, kendimizi atfettirmek istiyoruz. Göztepe maçına 10 gündür çok iyi hazırlandık Bu maçta ne olursa olsun galibiyet almak istiyoruz. Göztepe çok iyi bir takım, iyi bir kadrosu var. Ama ne olursa olsun 3 puan alarak, kendimizi taraftarımıza affettireceğiz" şeklinde konuştu.
"Başarılı olmak, iyi transferle olmuyor"
Balıkesirspor’un saha içinden çok saha dışı sorunları olduğunu ifade eden Erginer, "İnanılmaz bir maddi sıkıntı içindeyiz. Kulübümüze maddi sıkıntıdan dolayı transfer yasağı geldi ve anlaştığımız oyuncu ile ayrılmak zorunda kaldık. Başarılı olmak, şampiyon olmak, iyi kadrolarla ve iyi transferle olmuyor. Bu birliktelik işi ve her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Başarı; doğru organizasyon işi, tek yumruk, tek yürek işi. Başarılı olmak için taraftarın, yönetimin ve medyanın bir ara olması gerekiyor. Kulübün içindeki şartların bir an önce normalleşmesi lazım. Oyuncuların geleceğini ve teknik ekibinin gözden geçirilmesi, masaya yatırılması gerektiğine inanıyorum. Göztepe maçından sonra da bu önemli kararları alabilirim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.