Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Red Bull Challengers, Ironman 70.3 Turkey’de kilometrelere meydan okuyacak

DÜNYANIN EN ZORLU DAYANIKLILIK YARIŞLARINDAN BİRİ OLAN IRONMAN 70.3 TURKEY, 1 KASIM PAZAR GÜNÜ 6. KEZ ANTALYA’DA DÜZENLENECEK. ÜÇ DİSİPLİNDEN OLUŞAN PRESTİJLİ YARIŞA RED BULL CHALLENGERS TAKIMI ADINA ANKARUNNİNG’DEN ÇAĞRI ÜNAL, KSK ONE TEAM’DEN FAİZ ÖZKAN, BEAT’TEN SİNAN GÜRSOY KATILACAK.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Red Bull Challengers, Ironman 70.3 Turkey’de kilometrelere meydan okuyacak

Dünyanın en zorlu dayanıklılık yarışlarından biri olan Ironman 70.3 Turkey, 1 Kasım Pazar günü 6. kez Antalya’da düzenlenecek. Üç disiplinden oluşan prestijli yarışa Red Bull Challengers takımı adına Ankarunning’den Çağrı Ünal, KSK One Team’den Faiz Özkan, Beat’ten Sinan Gürsoy katılacak.

Dünyanın en zorlu ve prestijli dayanıklılık yarışlarından biri olarak kabul edilen Ironman 70.3 Turkey, altıncı kez Antalya’nın Belek İlçesi’nde düzenlenecek. 1 Kasım Pazar günü 1700 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek yarışa; Red Bull Challengers da katılacak. İrade ve dayanıklılığın ön planda olduğu yarışta, Red Bull Challengers adına Ankarunning’den Çağrı Ünal, KSK One Team’den Faiz Özkan, Beat’ten Sinan Gürsoy saniyelere meydan okuyacak.

Red Bull Challengers takımının da yarışacağı organizasyonda sporcular önce 1.9 kilometre yüzecek, daha sonra 90 km bisiklet binecek ve son olarak 21 km koşarak bitiş çizgisine gelmek için mücadele edecek.

Çağrı Ünal: "Takım olarak kürsüde yer almak istiyoruz"

Ironman’de sporcuların rakiplerinden çok, kendileriyle mücadele ettiklerini belirten Çağrı Ünal, “2017 yılında da bu etkinlikte yer almıştım. Bu seneki hedefim Red Bull Challengers ruhuyla öncelikle eğlenmek ve elimden geleni yapmak” dedi. Ironman 70.3 Turkey’e takım olarak katılacaklarının altını çizen Faiz Özkan, ilk kez Ironman’ 70.3 Turkey’de mücadele edecek. Bu heyecanı ilk kez yaşayacak bir diğer sporcu Sinan Gürsoy da “Red Bull Challengers takımının parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Takım olarak kürsüde yer almak istiyoruz” ifadesini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.