Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Recep Mamur: Kayserispor ligi ilk 5 içinde bitirir

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kayserispor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve ligi ilk 5 takım arasında bitireceğini ifade etti. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor’un ligde başarılı olacağını söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Recep Mamur: Kayserispor ligi ilk 5 içinde bitirir
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kayserispor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve ligi ilk 5 takım arasında bitireceğini ifade etti. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor’un ligde başarılı olacağını söyledi.

Hayırseverler Zirvesine katılan Kulüp Başkanı Recep Mamur, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mamur, sağlığı ile ilgili küçük bir operasyon geçirdiğini ve çok iyi olduğunu ifade ederek, Kayserispor, genel kurulla ilgili şunları söyledi:

"Çarşamba günü genel kurul olacak. Ne olacak bilemiyorum. Kayseri ve Kayserispor için hayırlar getirmesini dileriz. Ben kararı verdim ve internet sitesinden verdiğim kararı duyurdum. Takımımızın çok iyi bir kadrosu var. İlk 5 içinde yer alabilir. Çok iyi oyuncularımız var. Ama önemli oyuncularımız sakatlık geçirdi. Buna rağmen Kayserisporumuz ilk 5 içinde ligi bitirir."

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, genel kurula kadar görevde olacaklarını hatırlatarak, "Kayserispor çok başarılı olacaktır. Genel Kurula kadar takımın başındayım. Genel Kurulu'nda Kayserispor’a hayırlı olmasını diliyorum. Kayserispor’a yakışır olmalıdır. Başka da düşüncem olamaz. Kayserispor’un ligde durumuna bir şey olmaz. Güçlü bir kadrosu var. Lig yeni başladı. Yine biz ligi ilk 5-6 içinde bitiririz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.