Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Recep Bölükbaşı Listesini Divan Kurulu’na Teslim Etti

Bursaspor’da 7 Mayıs’ta düzenlenecek olan kongresi için adaylar listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim ediyor. Özlüce Tesisleri’nde yapılan görüşmelerde Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, listesini...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da 7 Mayıs’ta düzenlenecek olan kongresi için adaylar listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim ediyor. Özlüce Tesisleri’nde yapılan görüşmelerde Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, listesini divan kuruluna sundu.
Bursaspor’da kongre heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da yeni yönetim kurulu listesini divan kuruluna teslim etti. Recep Bölükbaşı’nın listesini teslim aldığını ve herhangi bir engel olmadığını söyleyen Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya adaylara başarılar diledi.
Listesini teslim eden Bölükbaşı, Kadir Şankaya’nın söz vermesinin ardından, “Bursasporumuz çok büyük bir camia. Bugün bir arkadaşımız bir nedenden dolayı adaylıktan çekildi. Daha önceden Bursaspor’a katkılar sağlayan Murat Yanıklar arkadaşımız ile sürekli görüştük. Ancak dilekçeleri verdikten sonra kendi ismi üzerinde divan kurulda rahatsızlık olabilir düşüncesiyle adaylığını geri çekti. Genel kurul yapıldıktan sonra Bursaspor’da herhangi bir kaos olmaması adına kendisi bizi de aradı. Diğer başkan adaylarını da aramış. Öncelikle ben kendisini kutluyorum. Bizlere danıştığı için. Akabinde de kendisinin Bursaspor’un Genel Kurulu’ndan sonra kaosa girmemesi için yapmış olduğu bu davranıştan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Duyarlı bir davranış. Bizim için önemli olan Bursaspor’a katkı sağlayacak olan arkadaşlarımızın hepsinin ille de yönetim listelerinde olması gerekmiyor. Seçimi kim kazanır bilinmez. Benim için de geçerli. Bursaspor’a yardımcı olacak çalışmalarda lütfen birbirimize destek verelim. İnşallah bu aday topluluğu ile bundan sonraki genel kurullarda çok daha güzel seçimlere gideriz. Sonuçta Bursaspor’un kazanacağı bir genel kurul olacak. Gerçekten bir yıl önce Divan Başkanlık Kurulu’na dilekçemi getirdiğimde çok heyecanlıydım. Bugün de aynı heyecanı yaşıyorum. Tesadüfen yine aynı renk oy pusulası bana geldi. Önceki dönemdeki arkadaşlarım ile zor bir döneme soyunmuştuk. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsiyle güzel çalışmalar yaptık. Bursaspor’u iyi bir noktaya getirdiğimizi düşünüyorum. Tesisler yönünden çalışmalarımız oldu. Bir kısmını yaptık bir kısmı daha bekliyor. Bir yıl içerisinde yaptıklarımız takdire şayan. Bu yönden geçmiş yönetimime teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olmaya devam edeceğim. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile haftalar önceden oturduk konuştuk. Kimseye bir açıklama yapmadık. Şu anda oluşturduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımız Bursa’yı ve Bursaspor’u çok seven başarılı iş adamları. Bursaspor’a çok bağlı insanlar olduklarını göreceksiniz" dedi
"DAHA BAŞARILI BİR BURSASPOR OLACAK"
Yoklukta güzel işler yaptıklarını dile getiren Recep Bölükbaşı, "Okyanusu geçtik, derenin sonundayız. Yeni dönemde genel kurulun teveccühünü alırsak yarım kalan işlerimiz var. Zaten sportif başarıyla ilgili de Bursa’mızın ve camiamızın hırslı olduğunu biliyoruz. Ben de hırslı bir insanım. Bursaspor’un çok daha ileriye gidebilmesi için adaylığımı açıklamıştım. Yönetim kurulundan alacağım güç ile inanıyorum ki Bursaspor’un marka değerini arttıracağız, bu sezondan daha başarılı çalışmalar yapıp, kurumsal anlamda atak yaptıracağımız bir dönem olacak. Geçen divan kurulda söz verdiğimiz her şeyi yaptık. Olması gerekenin daha üstünde bir Bursaspor izlettirmek istiyoruz. Diğer başkan adaylarımıza ve listesindeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu nasip kısmet işi. Biz gerçekten İbrahim başkanımızı rahmetle anıyoruz. Ondan öğrendiğimiz deneyimler o dönemde çıraklıktı. Bu dönem biraz kalfalık dönemimiz oldu. Allah izin verirse çok değerli yönetici arkadaşlarımız var. Sanayide de çok başarılı arkadaşlarımız ile beraber biz koşacağız. Bursaspor için hayırlıysa göreve gelelim. Eğer hayırlı değilse gelmeyelim. Tüm adaylarımıza Bursaspor’a gösterdikleri katılım ile ilgili teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
"KADİR AMCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Başkan Recep Bölükbaşı sözlerini divan başkanlık kurulu başkanlığını bırakacak Kadir Şankaya’ya teşekkür ile tamamladı. Bölükbaşı, “Haftalar önce Kadir Şankaya ağabeyimiz aday olmayacağını açıkladı. Dolu dolu Bursa’ya hizmet eden, Bursa’nın sporuna çok fayda sağlayan bir ağabeyimiz. Hem başkanlık hem de yöneticilik yaptı. Son dönemde de divan başkanlık kurulu başkanlığı yaptı. Çok başarılı oldu. Bursaspor buralara kadar geldiyse onların çok büyük katkıları vardır. Kendisine ben bundan sonra hayatında sağlık, mutluluk diliyorum. Bursaspor’a yapmış olduğu katkılar için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.