Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ravcı: "Takım Olmuş Durumdayız

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Takım Olarak İyi Yolda Olduklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ravcı: "Takım Olmuş Durumdayız
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, takım olarak her geçen gün yükselen bir performanslarının olduğunu söyledi.
PTT 1.Lig’de geçen hafta Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, milli maç arasında Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, sportif direktör Ali Ravcı arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti.
Takımın her hafta üzerine koyarak gitmesinin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Ravcı, “Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Tabi her geçen gün yükselen bir performansımız var. Bu durumdan son derece memnunuz. Karabükspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Bu maça çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor takımı olarak çıkmak istiyoruz. Dediğimiz gibi iyi yoldayız. Takım olma yolunda ilerliyoruz” dedi.
“YAKUP’TAN UMUTLUYUZ”
Transfer süreciyle ilgili de soruları yanıtlayan Ravcı, takımın ekonomik gücüne göre hareket ettiklerini vurguladı.
Ravcı, “İlk günden itibaren bir çok oyuncuyla görüşmemiz oldu ama taktir edersiniz ki kulübün de bir bütçesi var. Bütçeye göre hareket etmek gerekiyordu. Transferin son gününde Yakup Alkan’ı transfer ettik. Yakup 2 sezondur Hakan Hocamızın izlediği oyuncular arasındaydı. Geçen sezon almayı düşündük fakat bonservisinden dolayı alamadık. Hatırlarsanız bir Sadık’ı da 3. Lig’den almıştık. Sadık’ın şu anda ki performansı gayet iyi, kendisinden memnunuz. Yakup’tan beklentimiz bu işin açıkçası. Hem yaş olarak çok genç, hem de çok yetenekli bir oyuncu. Onunda ne vereceğini sezon içerisinde göreceğiz. Umutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Yabancı oyuncuların performansına gelecek olursak, onlar da günden güne daha iyi duruma geliyor. Onların takıma daha fazla katkısı bizi daha iyi duruma getirecek. Yabancılar da adaptasyon dönemini iyi geçirdiler. Herhangi bir sıkıntıları problemleri yok. Şu anda tam takım olmuş vaziyetteyiz. Bu da bizi sevindiriyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.