Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ravcı, Eleştirilere Sert Şekilde Yanıt Verdi

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Futbolcularına Her Zaman İnanip, Güvendiklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ravcı, Eleştirilere Sert Şekilde Yanıt Verdi
Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, sarı-kırmızılı takımla ilgili son dönemde ortaya atılan spekülasyonlara ve kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ravcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine son oynanan Altınordu maçını değerlendirerek başlayan Ravcı, “Takım halinde iyi değildik. Belki kazanmış olsaydık play off şansımızı artıracaktık. Kaybettik üzgünüz. Camiamızdan özür diliyoruz. Daha önceki oynadığımız maçlara göre tempomuz biraz daha düşüktü. Fakat bunun akabinde yapılan yorumlar bizi üzdü. Bir maç kaybettik diye çok fazla spekülasyonlar yapıldı. Kazanmayı herkesten çok biz istiyoruz oyuncu ve teknik heyet istiyor. Daha öncede maçlar kaybettik. Gerçek olan şu; biz bu ligde kalma hedefi belirledik. Fakat şartlar bizi bu duruma getirdi. Kendi açımızdan öncelikli hedefi gerçekleştirdik. Küçük de olsa yüzde 1’ de olsa play hedefimiz devam ediyor. Sonuna kadar kovalayacağız. Altınordu mağlubiyetinin altında art niyet arayanlar yanlış yapıyorlar. Bu oyuncular karakterli oyuncular. Biz oyuncularımıza hep inandık, güvendik ve 4 hafta bitinceye kadar da bu düşüncemiz değişmeyecek” dedi.
“BİZ FUTBOLU BİZE SALDIRANLARDAN İYİ BİLİRİZ”
Eleştiriye her dönem açık olduklarını ifade eden Ravcı, sosyal medyada ve bazı ortamlarda konuşanların bilgi sahibi olmadan konuştuklarını ve art niyet taşıdıklarını belirterek, “Futbolda eleştiri olacaktır, bu noktada kimseye niye eleştiri var demedik. Eleştiriler bel altı olmamalı. Biz 4X4’lük değiliz. Kriz yönetimine gelince, biz bu işin içinden geldik. Bugüne kadar ne sorunlar ne badireler atlattık. Çıkıp her gün bunları anlatacak halimiz yok. Şu sorunu ben çözdüm, bu krizi ben engelledim diyecek kadar küçülmedim, küçülmemde! Şimdi bunlar ortadayken kimse bizim üzerimize gelmesin. En çok kızdığım üzüldüğüm nokta budur. Biz krizleri de futbolu yönetmesini de takım içindeki birlik beraberliği de camiadaki ilişkileri de bize bu anlamda saldıranlardan daha iyi biliriz. Kimse bilip bilmeden işkembeden konuşmayacak, yazılar yazmayacak! Türkiye de her takımda maddi sıkıntılar yaşanıyor. 40 - 50 milyon borcu olan takımlar var. Bu sıkıntıların yine en az baş göstereni bizde de mevcut. Para sıkıntısıyla alakalı bazı aksamalar, gecikmeler oldu. Biz de oyuncumuzla bunu konuştuk, çözüleceğini söyledik. Yönetimimiz bu konuda üzerine düşeni elinden geldiği müddetçe gidermeye sorunu çözmeye çalıştı. Şimdi gerçekçi olalım. Biz bu lige yeni çıkan bir takımız. Her şeyimiz tam ve eksiksiz kusursuz bir kulüp yapılanmamız var diyemeyiz. Ben 2, 5 sezondur buradayım. Kendimi başarılı görüyorum. İlk yarım sezonumda play off oynadık. İkinci yılımda şampiyon olduk. Şimdi de ligde kalalım dedik ve kaldık hatta belki play off oynayacağız. Malatya futbolunun 50 yıldır biriken sorunlarını 2 senede bizim çözmemiz ne kadar mümkün olabilir” şeklinde konuştu.
“BENİM DE SABRIM BİR YERE KADAR”
Kulüp üzerinden kendi şahsının hedef alınmasıyla ilgili soruya da sert cevap veren Ravcı, “Bana ve kulübe yapılan eleştirileri ikiye ayırıyorum. Art niyetli olanlar var bir de futbol bilgisine inandığım, güvendiğim kişilerin yaptığı yol gösterici eleştiriler var. Bu eleştirileri ayrı kefeye koyuyorum. Ben art niyet taşıyanlara söylüyorum. Benim de bir sabrım var. Kimsenin toplum içersinde rencide olmasını istemem ama bizim de bir sabrımız var. Bizden 3 kat fazla bütçeyle altımızda yer alan Karşıyaka, Göztepe, Şanlıurfa gibi kulüpler var. Bunların olduğu yerde Yeni Malatyaspor ve bizi haksızca eleştirmek art niyettir. Biz eldeki mevcut imkanlarla çok güzel işler yaptık. Sosyal medyada kimse ahkam kesmesin. Bunları yapanlar sanmasın ki cevap vermiyorsak haksızız ya da sustuk. Herkese verecek cevabımız da var, hesabımız da var” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.