Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ravcı: "Çalışmaların Karşılığını Görüyoruz"

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Çalişmalarin Karşılığını Aldıklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2015 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2015 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ravcı: "Çalışmaların Karşılığını Görüyoruz"
Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "İki haftadır hem oyunsal hem de skor olarak bir çıkış içindeyiz. Son haftalardaki çalışmaların karşılığını görüyoruz" dedi.
PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, sarı-kırmızılı takımın Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“TAKIM BELLİ BİR DÜZEYE GELDİ”
İlk olarak takımın yaşadığı çıkışa ve önlerindeki Altınordu maçına değinen Ravcı, “İki haftadır hem oyunsal hem de skor olarak bir çıkış içindeyiz. Son haftalardaki çalışmaların karşılığını görüyoruz. Kaybettiğimiz zaman da oyunsal anlamda iyiydik. Bireysel hatalardan kaybettiğimiz puanları neticede Şanlıurfa ve Kayseri Erciyes maçlarında telafi ettik. Son iki maçta aldığımız 6 puan takımı belli bir düzeye getirdi ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Alt sıralardan biraz daha yukarı çıkmak istiyoruz. Alacağınız üst üste iki galibiyet bambaşka bir tablo oluşturabiliyor. Futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Yeterki onlar gerekli mücadeleyi versinler. Bize bunu onlar gösterdiler. Önümüzde zor bir Altınordu deplasmanı var. Onlarda genç oturmuş bir takım. Ama ekibimizi son haftalardaki çıkışını sürdürürse İzmir’den puan ya da puanlarla döneceğimize eminiz” ifadelerini kullandı.
“MUTLAKA TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR”
Kulüplerde transferin hiçbir zaman bitmediğini belirten Ravcı, "Devre arası transferi zor ve risklidir. İhtiyacımız olan mevkileri belirlemedik. Ama mutlaka transfere ihtiyacımız var. Bu mevkileri mevcut oyuncularımız belirleyecek. Yani kadrodaki oyuncular iyi olursa, kendi mevkilerinde böyle devam ederse daha az oyuncu alacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.