Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ralli Pilotları Hünerlerini Sergiledi

TOSFED tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Etabı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde seyirci özel etabı tamamlandı.Türkiye Otomotiv Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Etabı...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOSFED tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Etabı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde seyirci özel etabı tamamlandı.
Türkiye Otomotiv Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Etabı 34. Ford Otosan Kocaeli Rallisi bugün Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen tören ile başladı. Ford Otosan Kocaeli Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Cem Temel tarafından ilk start işaretinin verildiği rallide, markalar ve pilotlar kıyasıya bir yarışa girdi. Alışveriş merkezinde başlayan yarış, Arızlı köyü dağ yolunda düzenlenen Mehmet Kolaylı 1 etabı ile devam etti. Pilotlar 18.80 kilometre uzunluğundaki etabı en kısa sürede tamamlamak için ter döktü. Kocaeli Otomobil Sporları Derneği tarafından organize edilen ve Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nın ana sponsorluğunu yaptığı 34. Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde, Mehmet Kolaylı 1 etabının tamamlanmasının ardından İzmit Perşembe Pazarı alanında seyirci özel etabı düzenlendi. Kocaeli halkına ralli araçları ile adeta şov yapan pilotlar, seyirci özel etabında hünerlerini sergiledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.