Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rajrotal: "Sahaya kazanmak için çıkacağız"

Gaziantepspor’un Çek oyuncusu Frantisek Rajtoral, hafta sonu oynanacak olan Atiker Konyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kendi sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacak olan Gaziantepspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’un Çek oyuncusu Frantisek Rajtoral, hafta sonu oynanacak olan Atiker Konyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kendi sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacak olan Gaziantepspor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekipte bu maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Frantisek Rajtoral, Atiker Konyaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
“Üst sıraları kovalamak istiyoruz”
Konyaspor’un çok iyi bir takım olduğunun altını çizen 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, ”Konya gibi biz de aynı şekilde iyi bir takımız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Alanya maçında 3 tane gol attık. Ama çok iyi oynamadık. Savunmada çok iyi işler yaptık diyemem. Savunmada yaptığımız bariz hatalar sonucu maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Almamız gereken bir maçtı ama maalesef yenildik. Hafta sonu Konyaspor ile kendi saha seyircilerimizin önünde oynayacağımız maçı kazanıp üst sıraları kovalamak istiyoruz” dedi.
Gaziantepspor’un bir başka oyuncusu olan Brezilyalı Bruno Mota uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. 22 yaşındaki genç oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada tamamen iyileştiğini, artık takıma faydalı bir oyuncu olmak istediğini söyledi.
“Final paslarını çok iyi yapabiliyorum”
Şu an için herhangi ağrı sızının olmadığını açıklayan Mota, “Tamamen iyileşmiş durumdayım. Sadece beklediğim takıma yardım etmek. Ben orta saha oyuncusuyum. Daha çok atak yönlerini seviyorum. Atağa daha çok yardım etmeyi de seviyorum. Tabi taraftarlarımızda yakında beni tanıyacaktır. Dediğim gibi final paslarını çok iyi yapabiliyorum. Onu da ilerleyen haftalarda göreceklerdir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.