Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Quaresma Ve Atiba Takımla Çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Milli takımlardan döne Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson takımla birlikte çalıştı.Beşiktaş,...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Milli takımlardan döne Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Ardından takım olgusu için yapılan elle pas, kafa pas, ayak pas ve şut çalışmasının yer aldığı oyunlar oynandı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve şut çalışması sonrası antrenman tam sahada çift kale taktik maçı ile sona erdi.
Antrenmana tedavisine devam edilen Gökhan Töre katılmazken, milli takımlardan dönen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson takımla birlikte çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.