Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Protokol Tribününe Sırtlarını Dönerek İstiklal Marşı’nı Okudular

Amasya’da Yeni Amasyaspor ile Merzifonspor arasında oynanan amatör futbol maçında Merzifonspor’dan 8 futbolcu protokol tribününe sırtlarını dönerek İstiklal Marşı’nı okudu.Amasyaspor - Merzifonspor maçının seremonisinde ilginç bir...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Protokol Tribününe Sırtlarını Dönerek İstiklal Marşı’nı Okudular
Amasya’da Yeni Amasyaspor ile Merzifonspor arasında oynanan amatör futbol maçında Merzifonspor’dan 8 futbolcu protokol tribününe sırtlarını dönerek İstiklal Marşı’nı okudu.
Amasyaspor - Merzifonspor maçının seremonisinde ilginç bir olay yaşandı. İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada Merzifonsporlu 8 futbolcu kendi taraftarının da bulunduğu karşı tribüne doğru dönüp marşı söyledi.
Amasya’yı 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek takımın belirleneceği maçtan 2-0’lık skorla Yeni Amasyaspor galip geldi.
"BAYRAĞA DÖNDÜK"
Maçın başındaki sırt çevirme olayını anlatan Merzifonspor’dan Cemal Özsüngü, “Karşı tribünde bayrak vardı. Bayrağa saygıdan o tarafa döndük. O an öyle oldu. Herhangi bir art niyet yok” derken, teknik heyet ve diğer futbolcular da aynı görüşü paylaştı.
“İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM”
Yeni Amasyaspor Başkanı Mustafa Ödübek ise olaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ben yüzlerce, binlerce maç seyrettim. Dünyanın birçok ülkesinde de, Türkiye’de birçok maç seyrettim. Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm. Nedir bilemiyorum. Bunda bir yaptırım var mıdır? Onu da bilemiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.