Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pota da Balıkesir derbisi

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde oynayan iki Balıkesir takımı Bandırma Kırmızı-Karesispor pazar günü Bandırma’da karşılaşacak.Karesispor’da Banvir Kırmızı müsabakası hazırlıkları devam ediyor. Günde çift idman yaparak Bandırma...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pota da Balıkesir derbisi

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde oynayan iki Balıkesir takımı Bandırma Kırmızı-Karesispor pazar günü Bandırma’da karşılaşacak.

Karesispor’da Banvir Kırmızı müsabakası hazırlıkları devam ediyor. Günde çift idman yaparak Bandırma Kırmızı müsabakasına hazırlanan Karesispor’da üst üste alınan galibiyetler moralleri yükseltirken oyuncular Pazar günü oynanacak Bandırma Kırmızı maçına hazır.

Karesispor’da hazırlıklar devam ederken açıklamada bulunan Karesispor Baş Antrenörü Fahri Güler, ’’İki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı bir karşılaşma olacak. Son iki karşılaşmamızı kazandığımız için moral olarak çok iyi durumdayız. Ama karşımızda da genç ve tehlikeli bir takım olacağının bilincindeyiz. Oyuncularımızla bu seriyi devam ettirmek için elimizden geleni yapıp bu maçı kazanmak istiyoruz, kazanıp üst sıralardan kopmamak tek hedefimiz’’ dedi.

Ayan, “İki Balıkesir takımının mücadelesi keyif verecek”

Karesispor Başkanı Ahmet Ayan’da Pazar günü oynanacak maç hakkında açıklamalarda bulundu. Ayan, ’’Pazar günü ilimizin iki TBL takımı karşı karşıya gelecek. İki Balıkesir takımının mücadelesi izleyenlere keyif verecektir diye düşünüyorum. Bandırma Kırmızı gençlerden oluşan önemli bir takım, sıralamada biz altıncı onlar yedinci sırada, kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Bandırma Kırmızı-Karesispor karşılaşması 10 Aralık Pazar günü saat 18.00’de Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Aydın Karaçam, Fatih Güler, Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.