Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Portekiz Basınından Braga’ya Övgü

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe dün akşam deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga’ya 4-1 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti. Mücadelenin ardından Portekiz basını Fenerbahçe’yi eleştirirken, Braga’ya övgüler yağdırdı.Fenerbahçe...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe dün akşam deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga’ya 4-1 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti. Mücadelenin ardından Portekiz basını Fenerbahçe’yi eleştirirken, Braga’ya övgüler yağdırdı.
Fenerbahçe dün akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Portekiz temsilcisi Braga’ya 4-1 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti. Mücadelenin ardından Portekiz basını sarı-lacivertli ekibi eleştirirken, Braga’ya ise övgüler yağdırdı.
Abola gazetesi, "Braga, Fenerbahçe’yi 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi" başlığı atarken, Record gazetesi, "Braga ikinci yarı mükemmel bir dönüşle çeyrek finale kaldı" diye yazdı. Ayrıca Volkan Şen için ise gazete, "Volkan Şen aklını yitirip, hakemi itti" ifadesini kullandı. Correio gazetesi, "Hiç bir şey imkansız değildir" başlığını atarken, Publico gazetesi, Braga’nın galibiyetini şöyle gördü:
"Türkler geride kaldı, Braga Avrupa’daki yoluna devam ediyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.