Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Popovic: “Osmanlıspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum”

Kardmeir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Osmanlıspor’un çok tehlikeli bir takım olduğunu söyleyerek, "Tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Çalışmalarımızı bu değerlendirmelere göre yapıyoruz" dedi.İdman öncesi gazetecilere...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Popovic: “Osmanlıspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum”

Kardmeir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Osmanlıspor’un çok tehlikeli bir takım olduğunu söyleyerek, "Tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Çalışmalarımızı bu değerlendirmelere göre yapıyoruz" dedi.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Popovic, Kayserispor galibiyetini unutarak önlerindeki Osmanlıspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Osmanlıspor mücadelesi için hafta başından bu yana çalışmalara başladıklarını ve takımın çok iyi hazırlandığını ifade eden Tony Popovic, "Kayserispor mücadelesinde kimse bizim kazanmamızı beklemiyordu ve galip geleceğimiz bir maç olarak görülmüyordu. Çok iyi performans gösterip zorluklara karşı kazandık. Bu hafta çok daha iyi şekilde hazırlanıp daha iyi bir performansla Osmanlıspor karşısında galip geleceğimizi düşünüyorum. 3 oyuncumuz cezalı ve bir oyuncumuz ise sakat. Bu yüzden bu zorluklar içerisinde çözüm bulma odaklı çalışıyoruz. Bulabildiğimiz en iyi çözümü bulup en iyi şekilde sahaya çıkacağız" dedi.

"Osmanlıspor’un kritik oyuncuları var"

Osmanlıspor’un ligin son sırasında bulunmasının kendileri açısında bir handikap oluşturup oluşturmayacağı yönünde bir soruya ise Popovic, "Geçen hafta bir manada bizde ligin dibindeydik. Osmanlıspor maçını bu açıdan değerlendiriyorum. Çok tehlikeli bir takım olduklarını biliyoruz. Çok tehlikeli ve kritik oyuncuları var. Çalışmalarımızı bu değerlendirmelere göre yapıyoruz" yanıtını verdi.

"Çalışma ortamımız çok iyi"

Türkiye’ye çok kısa sürede adapte olduklarını da kaydeden Popovic, "Çok şanslıyız. Taraftar, şehir ve kulüp çalışanları bizi çok iyi karşıladı ve bize çok iyi bir şekilde ’hoş geldin’ dediler. Yemekler çok güzel. Burada çalışma ortamımız çok iyi ve ekip olarak adaptasyonumuz çok iyi gidiyor. Her şeyden ve tüm yemeklerden keyif alıyorum. Burada çok fazla peynir ve et tüketiliyor. Hırvat mutfağına benziyor ve keyif alıyorum, Türk yemeklerini seviyorum” açıklamasını yaptı.

Öte yandan ligin 9. haftasında başkentte Osmanlıspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor’da çalışmalar aralıksız devam ederken, Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Tony Popovic yönetiminde yapılan idmana, sakatlığı bulunan Yatabare katılmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.