Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pistte Osmangazi fırtınası

Macarisan’ın Hungaroring pistinde yapılan RoSBK’da, Challenge sınıfında yarışan Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü sporcuları, Super Bike ve Super Stock 1000 kategorilerinde elde ettikleri dereceler ile rakiplerini adeta pistten sildi.Osmangazi...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Macarisan’ın Hungaroring pistinde yapılan RoSBK’da, Challenge sınıfında yarışan Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü sporcuları, Super Bike ve Super Stock 1000 kategorilerinde elde ettikleri dereceler ile rakiplerini adeta pistten sildi.
Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü yarışçıları, motor sporlarının en önemli yarışlarına sahne olan Hungaroring pistinde gerçekleştirilen yarışlarda fırtına gibi esti. 3 gün süren ve 12 ülkeden 250 sporcunun katıldığı yarışlarda Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü sporcularından Erdal Karabulut, Super Bike 1000’de birinci oldu. Aynı kategoride mücadele eden Leone Ciro ikinci, Yunus Erçelik ise üçüncü oldu. Super Sport Rookies 1000 sınıfında ise Osmangazili sporculardan Harun Akgün birinci, Ömer Doğan üçüncü olurken, Action Bike kupasında da Fatih Şenhisar üçüncülüğü elde etti.
Katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışlarda elde ettikleri derecelerle, motor sporları dünyasında isimlerinden övgüyle bahsettiren Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Takımı sorumlusu Fatih Şenhisar, motosiklet kategorisinde en iyi takıma sahip olduklarını söyledi. Macaristan’ın Hungaroring pistinde gerçekleştirilen Almanya, Macaristan ve Romanya pist yarışlarında, takım olarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen Şenhisar, “Avrupa’nın 10 farklı ülkesinde koşulan turnuvanın Macaristan etabında, 250 motorcu yarıştı. Çok büyük bir başarıya imza attık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.