Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pistlerde Osmangazi fırtınası devam ediyor

İzmir’de yapılan Türkiye Pist Şampiyonası’nın 3. ayağında mücadele eden Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü sporcuları, 6 kategorinin 5’inde kürsüye çıkarak bir başarıya daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pistlerde Osmangazi fırtınası devam ediyor

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası’nın 3. ayak yarışları, İzmir Ülkü pistinde gerçekleştirildi. Geçen hafta sonu gerçekleştirilen 1000 cc ve 600 cc kategorilerinde yarışan Osmangazi Belediyespor takımı sporcularından Erdal Karabulut 1000 cc A, Harun Akgün 1000 cc B, Kenan Sabun ise 1000 cc C gurubunda birinci oldu. 1000 cc B kategorisinde mücadele eden bir diğer Osmangazi’li motorcu Abdullah Köken ise mücadeleyi 3. olarak tamamladı.


Toplam 55 motorcunun mücadele ettiği Türkiye Pist Şampiyonası 3. ayağında 600 cc C gurubunda mücadele eden Mustafa Sönmez 1. olurken 600 cc A gurubunda yarışan İbrahim Yıldız ise mücadeleyi 2’inci sırada tamamladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi olarak, 69 kulübün bulunduğu Türkiye'de Osmangazi Belediyespor olarak 1, Avrupa şampiyonalarında ise kulüpler sıralamasında 2. sırada yer alıyor. Son dönemde katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettikleri başarılarla Osmangazi’nin ve dolayısıyla Bursa’nın adını duyuran sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi. Osmangazi Belediyespor Motor Sporları Takımı Sorumlusu Fatih Şenhisar da, desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.