Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınarbaşı Cup 2018 başlıyor

Türkiye’nin en büyük minikler turnuvası “Pınarbaşı Cup 2018” bu hafta sonu start alıyor. Ege’nin en iyi 32 altyapı takımı kupa için mücadele ederken, Scoutium’da genç yetenekleri keşfetmek için tribündeki yerini alacak

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Türkiye’nin en büyük minikler turnuvası “Pınarbaşı Cup 2018” bu hafta sonu start alıyor. Ege’nin en iyi 32 altyapı takımı kupa için mücadele ederken, Scoutium’da genç yetenekleri keşfetmek için tribündeki yerini alacak

Türkiye’nin minikler kategorisinde en önemli turnuvalarından biri olan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek Pınarbaşı Cup 2018; futbolcu yetenek, gözlem ve değerlendirme platformu Scoutium sponsorluğunda bu hafta sonu start alıyor. 24 Mart-13 Mayıs tarihleri arasında sürecek turnuvada Ege Bölgesi’nde yer alan 32 profesyonel ve amatör takımın U-9, U-10 ve U-11 futbolcuları, hünerlerini sergilemek ve geleceğin yıldızı olabilmek adına kıyasıya bir rekabetin içine girecek.

En uzun soluklu minikler turnuvası

Türkiye’nin en uzun soluklu turnuvalarından biri olan Pınarbaşı Cup Minikler Turnuvası’nda Altınordu, Göztepe, Balıkesirspor, Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor gibi altyapıya önem veren profesyonel kulüplerin yanı sıra, Ege Bölgesi’nde birbirinden güçlü altyapılara sahip amatörler de dahil toplam 32 takım boy gösterecek. Türkiye’nin geleceği olan 1200’e yakın minik krampon da, 3 farklı kategoride kupanın sahibi olmak için mücadele edecek.

Scoutium ile keşfedilme zamanı

Amatör ve altyapı futbolcularının keşfedilmesini sağlayan dijital bir platform olan Scoutium’un gözü ise Pınarbaşı Cup 2018’de mücadele edecek gelecek vadeden futbolcu adaylarının üzerinde olacak. Kısa sürede Türkiye ve İngiltere’de 70’e yakın kulüple işbirliği yapan ve karanlıkta kalmış futbolcuların keşfedilmesini amaç edinen Scoutium’un tescilli scout ekibi, turnuva boyunca Türk futbolunun geleceği genç kramponları takip ederek, videolu ve detaylı analizleriyle birlikte geniş futbolcu veritabanında yer almalarına imkan tanıyacak. Turnuvaya katılan futbolcular ise www.scoutium.com adresinden kaydolarak, kendilerini izlemeleri için maçlarına scout atayabilecek, yeteneklerini tüm dünyaya gösterme şansı yakalayacak.

Açılış, Başkan Olgun Atila’dan

Tüm maçları Bornova Pınarbaşı Sahası’nda yapılacak Pınarbaşı Cup 2018’de ilk düdük 24 Mart Cumartesi günü çalacak. Açılışı, bu turnuvaya her zaman verdiği destekle tanınan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yapması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.