Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonuna, 8 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Banvit maçıyla başlayacak olan Pınar Karşıyaka’da, Başantrenör Nenad Markovic, “İlk maçı kendi evimizde güçlü bir rakibe karşı oynayacak olmamız...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonuna, 8 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Banvit maçıyla başlayacak olan Pınar Karşıyaka’da, Başantrenör Nenad Markovic, “İlk maçı kendi evimizde güçlü bir rakibe karşı oynayacak olmamız bir baskı oluşturabilir. Zor maç olacak ama elimizden geleni yapacağız” dedi.
Pınar Karşıyaka oyuncuları ve teknik heyeti, Basketbol Süper Ligi ile Basketbol Şampiyonlar Ligi çekimlerinin gerçekleştirildiği medya günü etkinliğine katıldı. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen medya gününde gazetecilere açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic, sezon öncesinde yaşanan sakatlıklar ve ülkesinin milli takımında bulunan Mateusz Ponitka’nın yokluğu nedeniyle tam takım olarak antrenman yapmakta zorlandıklarını söyledi.
Tam ekip olarak dün bir antrenman yaptıklarını dile getiren Markovic, “Her şeye rağmen verimli bir hazırlık dönemi geçirmeye çalıştık. Önümüzdeki günleri de en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takım olarak ulaşmak istediğimiz noktaya varmak üzereyiz” diye konuştu.
“Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız”
Sezona kendi evlerinde Banvit maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Markovic, “Zor bir maç olacak. İyi, sert ve disiplin bir takıma karşı mücadele edeceğiz. İlk maçı kendi evimizde güçlü bir rakibe karşı oynayacak olmamız bir baskı oluşturabilir. Zor maç olacak ama elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
“Heyecanlı bir lig olacak”
Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin her geçen yıl daha da zorlaştığını kaydeden Markovic, “Euroleague’de yer alan Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın farklı hedefleri var. Belli takımlar bütçelerini artırıyor, bazıları da bütçelerini düşürüyor. Ancak Avrupa’nın en iyi liginden bahsediyoruz. Her takımın farklı hedefleri var. Yukarıda kalan 4 takımla, diğer 12 ekip arasında çok fazla bir fark yok. Heyecanlı bir lig olacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.