Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PFDK'dan Mecnun Otyakmaz'a red

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın hakkındaki idari tedbirin kaldırılmasına yönelik başvurusunu reddetti.Futbol Federasyonu'nda yayınlanan PFDK'nın kararında şu ifadelere yer verildi:...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın hakkındaki idari tedbirin kaldırılmasına yönelik başvurusunu reddetti.

Futbol Federasyonu'nda yayınlanan PFDK'nın kararında şu ifadelere yer verildi: "Medıcana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz hakkında, 19.05.2015 tarihinde oynanan Medıcana Sivasspor - Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, hakaret nedeniyle Hukuk Müşavirliği tarafından FDT'nin 82. Ve 83. Maddesi uyarınca konulan idari tedbirin kaldırılmasına ilişkin talebinin incelenmesi sonucunda idari tedbirin kaldırılmasını gerektirecek bir hukuki neden ve delil bulunmadığından talebin reddi ile idari tedbirin devamına, (oyçokluğu)

Medıcana Sivasspor Kulübü idarecisi Erdal Sarılar hakkında, 19.05.2015 tarihinde oynanan Medıcana Sivasspor - Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, hakaret ve talimatlara aykırılık nedeniyle Hukuk Müşavirliği tarafından FDT'nin 82. Ve 83. Maddesi uyarınca konulan idari tedbirin kaldırılmasına ilişkin talebinin incelenmesi sonucunda idari tedbirin kaldırılmasını gerektirecek bir hukuki neden ve delil bulunmadığından talebin reddi ile idari tedbirin devamına, arar verilmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.