Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peşken: “Slovenya’yı Yenip Yolumuza Devam Edeceğiz”

Türkiye Voleybol Erkek Milli Takımı, 11-12 Temmuz tarihlerinde Slovenya ile Samsun’da oynayacakları Avrupa Ligi Birinci Ayak müsabakaları öncesi 4-5-6 Temmuz tarihlerinde Tunus’la 3 hazırlık maçı yaptı.Türkiye’nin İlkadım Mustafa Dağıstanlı...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Voleybol Erkek Milli Takımı, 11-12 Temmuz tarihlerinde Slovenya ile Samsun’da oynayacakları Avrupa Ligi Birinci Ayak müsabakaları öncesi 4-5-6 Temmuz tarihlerinde Tunus’la 3 hazırlık maçı yaptı.
Türkiye’nin İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yaptığı üç hazırlık maçlarında Tunus’u 3-0, 3-1 gibi skorlarla yenerken son hazırlık maçında da 3-2 mağlup oldu.
Hafta sonu Slovenya ile oynayacakları Avrupa Ligi birinci ayak müsabakaları öncesi yaptıkları hazırlık maçlarını değerlendiren Türkiye Voleybol Erkek Milli Takım Kaptanı ve Samsunlu Caner Pekşen, “Güzel bir hazırlık dönemi oldu. Samsun’a erken geldik ve kampımıza burada devam ediyoruz. 11-12 Temmuz tarihinde oynayacağımız maçlara burada hazırlanıyoruz. Tunus ile 3 hazırlık maçı yaptık. Tunus ile oynadığımız son hazırlık maçını kaybettik. Aslında bu mağlubiyet bizim için de iyi oldu. Çünkü mağlubiyeti de tatmamız gerekiyordu. Genç bir takımız. Hep galibiyet olunca takımda rehavet olabilirdi. Mağlubiyeti de tattığımız iyi oldu. Hafta sonu da Slovenya maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.