Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pereıra: "Şampiyonluk Bayrağını Beşiktaş’a Teslim Ettik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Şampiyonluk bayrağını Beşiktaş’a teslim ettik. Bugün nasıl böyle oynadık, bunu anlamak zor. Bugün şampiyonluk gitmiş gibi bir görüntüdeydik” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Şampiyonluk bayrağını Beşiktaş’a teslim ettik. Bugün nasıl böyle oynadık, bunu anlamak zor. Bugün şampiyonluk gitmiş gibi bir görüntüdeydik” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-1 mağlup olarak ligin bitimine 2 hafta kala lider Beşiktaş ile puan farkını 6’ya çıkardı ve şampiyonluk şansını zora soktu.
"ŞAMPİYONLUK GİTMİŞ GİBİ BİR GÖRÜNTÜDEYDİK"
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın teknik patronu Vitor Pereira, bugün bu sonuçtan fazlasını hak etmediklerini söyleyerek, “Bu akşam maçı özetlemek basit; hak ettiğimiz sonuç bu, bundan fazlasını hak etmedik. Bugün şampiyonluğu isteyen bir takım görüntüsü sergilemedik. Bugün çok kötü bir ilk yarı oynadık, oynama istediği yoktu takımda, bağlantı yoktu. İkinci yarı biraz reaksiyon gösterdik ama gol gördük kalemizde. Gol bulduk ama istediğimiz sonuçlara ulaşamadık bugün. Daha iyi olmalıydık. Şampiyonluk bayrağını tamamen Beşiktaş’a teslim ettik. Bugün nasıl böyle oynuyoruz anlamak çok zor. Bütün suçu üzerimizdeki baskıya da atamayız. Dün Galatasaray - Beşiktaş maçından çok beklentiye girdik. Bugün şampiyonluk gitmiş gibi bir görüntüdeydik. Başakşehir de çok iyi bir ekip. Hak ettiler bu galibiyeti. Önümüzdeki iki maçı kazanmak için çıkacağız ayrıca kupa finali var onu da kazanmak istiyoruz. O iki maç bugünkü gibi olmamalı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.