Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pereıra: "Kazanmak İçin Oynayacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında 1-0 mağlup ettikleri Braga karşısına yine kazanmak için çıkacaklarını söyledi.UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanş maçında deplasmanda Braga ile oynayacak olan...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında 1-0 mağlup ettikleri Braga karşısına yine kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanş maçında deplasmanda Braga ile oynayacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira ve sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk, maçın oynanacağı Estadio Municipal Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adam, Braga’yı iyi tanıdığını belirterek, "Kendilerine güveniyorlar. Onlar da biz de çeyrek finale çıkmak istiyoruz. İki takım da kaliteli oyunculardan kurulu. Zor olacağını biliyoruz. Yarın futbol olarak güzel bir gösteri olacak. İlk maçı 1-0 kazandık ama yarın 0-0 gibi başlayıp, galibiyet için mücadele edeceğiz. Evimize mutlu dönmek istiyoruz" dedi.
"HİÇBİR OYUNCUM BENDEN ’SAVUNMA YAPMAYA GELDİK’ CÜMLESİNİ DUYAMAZ"
Braga karşısında savunma yapmayacaklarını vurgulayan başarılı teknik adam, "Hayatımın hiçbir döneminde savunma yapmak için çalışma yapmadı. Ben isterim ki hep top bizde olsun, kaybedince de baskı yapıp kazanalım ve oyunu domine edelim. Bazen rakipleriniz buna izin vermez ve sizi savunma yapmak zorunda bırakabilir. Asla hiçbir oyuncum benden ’Savunma yapmaya geldik’ cümlesini duyamaz" diye konuştu.
"DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK"
Pereira, Avrupa’da yola devam etmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Ben takımları kalite olarak değerlendiririm ve Braga da kaliteli bir takım. Dersimize iyi çalıştık. Burada çok maç oynadım ve her zaman zor olmuştur. Sonucu küçük detaylar belirlemiştir. Büyük bir takımla oynayacağız. Umarım Türkiye’deki taraftarlar Braga’nın iyi bir takım olduğunu anlamıştır. Cesur bir takımız. Kesinlikle savunma yapmaya gelmedik. Güzel bir mücadele olacak."
ALPER POTUK: "ÇEYREK FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ"
Sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk ise ilk olarak Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı dileyerek, "Başta Umut’un olmak üzere tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Kötü günlerde ülkemize birazcık da olsa sevindirici haber vermek için elimizden geleni sahada yapacağız" dedi.
Başarılı oyuncu ilk maçta olduğu gibi Braga’yı yenerek çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.