Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PDFK’dan Kömürspor’a ihtar cezası

Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ihtar cezası aldı.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ihtar cezası aldı.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK), Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor’a ihtar cezası verdi. Açıklamada, "Zonguldak Kömürspor Kulübünün, 21.09.2016 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 25 Eylül 2016 tarihinde Hacettepespor ile karşılaşan Kömürspor, ’çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PDFK’ya sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.