Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pavel Vrba: "Hollanda’nın 1. Türkiye’nin 2. Olmasını Bekliyordum"

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, gruptaki sıralamanın sürpriz olduğunu, Hollanda’nın birinci, Türkiye’nin ikinci sırada olmasını beklediğini söyledi.Yarın oynanacak Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı öncesi...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, gruptaki sıralamanın sürpriz olduğunu, Hollanda’nın birinci, Türkiye’nin ikinci sırada olmasını beklediğini söyledi.
Yarın oynanacak Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba ve takım kaptanı kaleci Petr Cech açıklamalarda bulundu.
Vrba, Hollanda Milli Takımı hocası Dany Blind’in kendisine attığı iddia edilen e-mail hakkındaki soruya cevap vermemeyi tercih ederken, Çek takımı basın sözcüsü söz konusu e-mailin kişisel değil resmi bir şekilde gönderildiğini belirtti. Çek teknik adam yarın sahaya çıkacak kadro için bilgi vermedi ancak takımın iskeletini tutarak fazla forma şansı bulamayan 2 ya da 3 oyuncuyu takıma monte edeceğini ifade etti. Elindeki geniş kadroyu kullanabilme fırsatını yakaladığına değinen Pavel Vrba, "Bu bizim için bir avantaj olacak, çünkü sürekli forma bulamayan oyuncuların kalitelerini göstermek isteyeceklerdir" dedi.
Çek teknik adam kendisine yöneltilen, "Gruptaki sıralamayı sürpriz buluyor mu?" sorusuna ise, "Evet, Hollanda’nın birinci, Türkiye’nin ikinci sırada olacağını düşünüyordum" şeklinde cevap verdi.
Vrba ayrıca Türkiye’de oynanan Çek oyuncular için, "Kadlec’in elbette durumu zor. Kalitesi çok yüksek olan Fenerbahçe Kulübü’nde bazen forma şansı buluyor, bazen de bulamıyor. O yüzden karışık bir durumda. Necid ise Türkiye’de çok başarılı şu anda, Türkiye liginde gol kralı olarak devam ediyor. Bu da onu milli takıma çağırmamın başlıca nedeni" yorumunda bulundu.
CECH: "YARINKİ MAÇ İLE EURO 2008’DEKİ MAÇ ARASINDA HİÇ BİR ALAKA YOK"
Çek Cumhuriyeti’nin tecrübeli file bekçisi Petr Cech ise yarın sahada olup olmayacağının maç saati belli olacağını belirtirken kendisine hatırlatılan Euro 2008 maçı hakkında ise, "Yarınki maç ile Euro 2008’deki maç arasında hiç bir alaka yok. Kulüp ya da milli takım için oynarken 7 yıl öncesini düşünmezsiniz. Eğer yaptığınız her hatayı sürekli düşünüyor olsaydınız futbol oynayamazdınız. Bir futbolcu olarak yapabileceğiniz önünüzdeki maça yüzde yüz olarak hazırlanmaktır" ifadesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.