Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Passolig ezeli rekabetin önüne geçti

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Passolig karta tepki gösteren yeşil beyazlı taraftarlar, karşılaşmaya ilgi göstermedi. 25 bin kişilik Atatürk Stadı'nda yaklaşık 13 bin taraftar karşılaşmayı...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Passolig karta tepki gösteren yeşil beyazlı taraftarlar, karşılaşmaya ilgi göstermedi. 25 bin kişilik Atatürk Stadı'nda yaklaşık 13 bin taraftar karşılaşmayı izledi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenerek üç puanla tanışan Bursaspor, Beşiktaş karşısında da üç puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bursaspor taraftarları, zorlu maçta takımlarını yine yalnız bıraktı. İlk hafta oynanan Galatasaray maçında stada gelmeyen yeşil beyazlılar, passolig tepkisi sebebiyle tribünleri yine boş bıraktı. Karşılaşmayı yaklaşık 13 bin biletli taraftarın izlediği öğrenildi.

Takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerini alan taraftarlar ise maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Tezahüratların yanı sıra ünlü atkı şovunu sergileyen tribünler adeta görsel bir şölen sundu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ALINMADI

Beşiktaş taraftarları ise İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği geçmiş yıllarda olduğu gibi bu karşılaşmada da maça alınmadı. Emniyet güçleri, karşılaşma için geniş güvenlik önlemi aldı. Karşılaşmada, bin 508 resmi ve 500 özel güvenlik görevlisi görev aldı.

OZAN VE ŞAMİL YOK, BAKAMBU İLK 11'DE

Bursaspor’da cezalı Şamil ile sakat Ozan İpek kadroya alınmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sol kanatta Ozan İpek’in yerine yeni transfer Bakambu'ya ilk 11'de görev verdi. Ayrıca, Orta alanda genç oyuncu Ozan Tufan görev aldı. Holmen ve Traore yedek soyunduruldu. Beşiktaş’ta ise sakatlıkları süren Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek Bursa’ya getirilmedi.

Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce çalıştırdığı Trabzonspor ile siyah beyazlı takıma karşı oynadığı son 4 maçı kaybetmemişti. Güneş’in, Bursaspor’da aynı performansı gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİNDEN YAKIN TAKİP

Öte yandan, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu da karşılaşmayı takip etti. Hamzaoğlu’nun Bursaspor’dan Serdar Aziz, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve kaleci Harun Tekin’i takip ettiği öğrenildi.

FİKRET ORMAN'IN İNEGÖLSPOR ISRARI

Öte yandan takımdan ayrı olarak Bursa'ya gelen Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman Bursa'da kalmak yerine tercihini İnegöl'deki bir otelden yana kullandı. Orman'ın Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor'u almak istediği kulüp yöneticileri ve İnegöl'ün ileri gelenleri bir araya gelip görüştüğü iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.