Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk: "Gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendiriyoruz"

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Yenimahalle’de bulunan Akdeniz Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti.Ziyarette Başkan Pamuk, kulüp yöneticileri, teknik heyet, sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pamuk: "Gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendiriyoruz"

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Yenimahalle’de bulunan Akdeniz Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Pamuk, kulüp yöneticileri, teknik heyet, sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında minik sporcularla yakından ilgilenen ve birlikte fotoğraf çektiren Pamuk, daha futbolcularla sohbet etti. Sohbet sırasında Mustafa Kemal Atatürk’ün "Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözlerini sporculara hatırlatan Pamuk, onlara öncelikle okul hayatlarında başarılı bireyler olmalarını öğütledi. Akdeniz’de 8 yeni spor sahası yaparak ve onlarca parka spor aletleri yerleştirerek 7’den 70’e bütün Akdeniz ilçesi yaşayanlarını sağlık için spora teşvik etmeye çalıştıklarını dile getiren Pamuk, "Akdeniz Belediyespor bünyesinde, minik yaşlardan başlayarak gençlerimizi uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek üzere spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Kulüp yöneticisi ve Antrenör ekibimiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Pamuk, ardından kulüp idari binasına geçerek, Kulüp Sorumlusu Mehmet Us’tan ayrıntılı bilgi aldı. Kulüp Sorumlusu Mehmet Us tarafından Başkan Pamuk’a, adının yazılı olduğu 46 numaralı kulüp özel forması hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.