Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paletli Yüzme Şampiyonası’nda Ödül Heyecanı

Ordu’da düzenlenen "Paletli Yüzme, Açık Yaş Bireysel Türkiye Şampiyonası”nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.22-24 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen "Paletli Yüzme, Açık Yaş Bireysel Türkiye Şampiyonası" devam...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Paletli Yüzme Şampiyonası’nda Ödül Heyecanı
Ordu’da düzenlenen "Paletli Yüzme, Açık Yaş Bireysel Türkiye Şampiyonası”nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
22-24 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen "Paletli Yüzme, Açık Yaş Bireysel Türkiye Şampiyonası" devam ediyor. Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda devam eden şampiyona kapsamında bugün yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Dereceye giren kadın ve erkek sporculara madalyalarını AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ufuk Ünal takdim etti.
ÜNAL: "YÜZME SPORUNA ÖNEM VEREN MİLLETVEKİLİYİM"
Ödül töreninde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, şampiyonanın Ordu’da yapılmasından mutluluk duyduğunu ve yüzme sporuna gönül verenlere teşekkür ettiğini söyledi. Türkiye’nin üç tarafının denizlerle çevrili olduğunu ve yüzme sporuna önem verilmesi gerektiğini aktaran Ünal, "Üç tarafı denizlerle kaplı olduğumuz halde spor anlamında biraz geride kaldığımızı itiraf etmemiz lazım. Çok yetenekli ve çok başarılı yüzücüler var ama bunlar hep kıyı şeridinde kalan sporcularımız. Ama ülkemizde bu spor dalı yavaş yavaş tırmanışa geçti. Dünya arenasında şampiyona anlamında önemli ev sahiplikleri yapan bir ülkeyiz, ileride de yüzme sporu denildiğinde ilk akla gelen ülke olma yolunda ilerleyeceğiz. Ordu’ya yeni bir ulaşım kanalı açtık. Ordu-Giresun Havaalanı hizmete girdi. Artık sporcularımız bu tür yarışmalara geldiğinde, çok rahatlıkla hava ve kara yolunu kullanarak şehrimize ulaşabilecek. Sporcularımızın Ordu’da kaldığı sürece memnun olması da beniz ziyadesi ile mutlu ediyor. Bu tür sporlara destek veren bir milletvekili olarak bu sporların hak ettiği yeri almasını istiyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.