Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palermo’ya Hoca Dayanmıyor

İtalya Serie A takımlarından Palermo, Teknik Direktör Giuseppe Ianchini’nin görevine son verdi ve takımın Wlater Navellino’yu getirildi. Navellino, Palermo’nun bu sezonki 7. teknik direktörü oldu.İtalya Serie A’da zor günler yaşayan Palermo’ya...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalya Serie A takımlarından Palermo, Teknik Direktör Giuseppe Ianchini’nin görevine son verdi ve takımın Wlater Navellino’yu getirildi. Navellino, Palermo’nun bu sezonki 7. teknik direktörü oldu.
İtalya Serie A’da zor günler yaşayan Palermo’ya hoca dayanmıyor. Ligin 26. haftasında teknik direktörlüğe getirilen Giuseppe Ianchini takımın başında 3 hafta kalabildi. Palermo ile çıktığı 3 karşılaşmada, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Ianchini’ye dayanamayan Palermo Kulübü Başkanı Maurizio Zamparini, takımın başına Wlater Navellino’yu getirdi. Böylece Navellino, Palermo’nun bu sezonki 7. teknik direktörü oldu. Sezona yine Giuseppe Ianchini başlayan Palermo, sırasıyla Davide Ballardini, Fabio Viviani, Giovanni Tedesco, Guillermo Barros Schelotto ve Giovanni Bosi ile çalıştı.
2013-2014 sezonunda Serie B’de şampiyon olarak Serie A’ya dönen İtalya’nın köklü takımlarından Palermo, bu sezon ligde çıktığı 29 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda elde ettiği 27 puanla düşme hattının bir üst sırasında bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.