Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyalçın’dan Derbi Öncesinde Dostluk Mesajı

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Türkiye Cumhuriyetinin var olduğu sürece Galatasaray-Fenerbahçe dostluğunun süreceğini söyledi.Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD) düzenlediği geceye katılan Galatasaray İkinci Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Türkiye Cumhuriyetinin var olduğu sürece Galatasaray-Fenerbahçe dostluğunun süreceğini söyledi.
Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD) düzenlediği geceye katılan Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Hafta sonu oynanacak olan derbi hakkında konuşmak için daha çok erken olduğunu vurgulayan Özyalçın, “Beşiktaş bizim kardeş kulüp. Fenerbahçe bizim her zaman dostumuz. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece dostluğumuz sürecek. Sahada her şey olabilir. Sahada olan şeyler sporun getirdiği şeyler ve hareketler. Ama dışarıda dostluklarımız kardeşliğimiz hep devam eder” dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler nedeniyle de üzgün olduklarını vurgulayarak, böylesi günlerde kardeşlik ve dostluğun pekiştiğini ifade etti.
"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİ EVİMİZDE İYİ KARŞILAMAK İSTİYORUZ"
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, “Derbi zor koşullarda gerçekleşiyor. Galatasaray’ın puan olarak büyük bir sorunu yok. Hoş olmayan bir yerde, bu yadsınılamaz. Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde her zaman güçlü kazanmaz. Ben bu maçta kazanmayı isterim. Onun ötesinde birlik ve beraberliğimizin pekişmesini ve de sahada centilmence mücadele olacağını tahmin ediyorum. Fenerbahçe’nin yöneticilerini evimizde iyi karşılamak karşılamak istiyoruz. Türk kamuoyunun bunu bilmesini isterim. İnşallah sahada dostluk ve kardeşlik içinde oynanan ve hak edenin kazanacağı bir maç olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.