Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyalçın: "Önümüzde daha çok zor maçlar var"

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, “Dünyada ekonomisi güçlü olan kulüplerin başarısı kendiliğinden geliyor. Ekonomiyi düzelmenin uğraşısı içerisine girdik. Önümüzde daha çok zor maçlar var” dedi.Galatasaray İkinci Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, “Dünyada ekonomisi güçlü olan kulüplerin başarısı kendiliğinden geliyor. Ekonomiyi düzelmenin uğraşısı içerisine girdik. Önümüzde daha çok zor maçlar var” dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, maç sonu yaptığı açıklamada gerçek anlamda bir dostluk maçı olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:
“Gençlerbirliği başkanı ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün Ankara’da Atatürk’ümüzü ziyaret ettik. Bugün Galatasaray’ın 111. Kuruluş yıldönümü. Hepimiz futbolcularımızla iftihar ettik. Geçen yıl başarısız bir sezon geçirmemize rağmen bütün kupaları kazanmıştık. Önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar alacağız. Bir yandan ekonomik yapının düzelmesi, bir yandan sportif başarının yükselmesi çok zor. Dünyada ekonomisi güçlü olan kulüplerin başarısı kendiliğinden geliyor. Ekonomiyi düzelmenin uğraşısı içerisine girdik. Önümüzde daha çok zor maçlar var.”
Galatasaraylı yönetici Nasuhi Sezgin ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, güzel bir maç olduğunu ve üç puanı aldıklarını belirterek, “İkinci yarıda Gençlerbirliği oyuna hakim oldu. Çok pozisyona girdiler ve kaçırdılar. Kalecimiz Muslera çok iyiydi ve çok kurtarışlar yaptı. Üç puanı aldık dönüyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.