Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürk: “Hedef 3 maçta 9 puan”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarından 9 puan hedeflediklerini kaydetti.Başkan Öztürk, ligde dönüm noktası olarak gördükleri Kayserispor...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarından 9 puan hedeflediklerini kaydetti.
Başkan Öztürk, ligde dönüm noktası olarak gördükleri Kayserispor karşılaşmasından hedefledikleri gibi galibiyetle döndüklerini aktardı.
Antalyaspor’un lige daha yeni başladığını belirten Öztürk, “Bakıldığı zaman şu ana kadarki sonuçlarımız gerek şanssızlık olsun gerek performans düşüklüğü olsun kötüydü. Artık yeni sayfa açtık. Bir bütün halinde Gençlerbirliği maçında olmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ligde beşinci sıradaki takımla aramızda 6 puanlık fark var. Baktığınızda birkaç pozitif sonuçta, bu aradaki fark çok çabuk bir şekilde kapatılabilir. Bunu bir bütün olarak göstereceğimize inanıyorum. Çünkü, Kayserispor maçı dönüm noktasıydı. Bunu gördük, şeytanın bacağını kırdık. Bundan sonrası için de takımımıza inanıyoruz. Taraftarımız da inanıyorsa ki görüyorum inanıyorlar, Gençlerbirliği maçıyla bunu göstersinler ve o stadı doldursunlar” diye konuştu.
“Birkaç hafta içinde çok daha iyi yerde olacağız”
Önlerindeki ilk maçtan öncelikle 9 puan hedeflediklerini kaydeden Öztürk, “Her maçtan 3 puan hedefliyoruz. Ligin en güçlü takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarını atlatmamızdan sonra her maçı yüzde 50-50 olarak görüyorum. Trabzonspor deplasmanı da puan alınamayacak ya da galip gelinemeyecek bir deplasman değil. Adanaspor maçı da zaten içeride oynanacak. Ama bu maçlar daha zorlu geçecek. Yönetim olarak düşüncemiz, başarı için doğru ortamı oluşturmak. Bu takımın ilerlemesi için çalışıyoruz. Biz buna inanıyoruz. Bu takım birkaç haftaya çok daha iyi yerlerde olacaktır. Bunu görüyorum ve buna inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.