Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özsoylu: "Yazık Oldu"

Ptt 1. Lig'in 31. Haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Evinde Adanaspor'a 3-2 Mağlup Oldu. Maçın Ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, "yazık Oldu Büyükşehir Takımına Oyuncuların Saha İçerisinde Verdikleri Emeğe Gerçekten Çok Yazık Oldu"dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özsoylu: "Yazık Oldu"
PTT 1. Lig’in 31. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, evinde Adanaspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, "Yazık oldu. Oyuncuların saha içerisinde verdikleri emeğe gerçekten çok yazık oldu" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, oyuna iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtikten sonra farka gidebileceklerini vurgulayarak, "Ama 45. dakikaya yaklaşınca bir gol yedik. Yediğimiz gol bizi baya etkiledi. İshak ve Yenal oyundan çıkmaları orada bize sıkıntı oluşturdu. Oyundan çıkan arkadaşların yerine giren oyuncularımız ise oyuna adapte olamadı. İkinci yarıya da iyi başladık. Pozisyonlar ürettik. Fakat bir türlü beklediğimiz gol gelmedi. Yediğimiz üçüncü golde de ofsayt pozisyonu vardı. Daha sonra kalecimiz topu kurtardı. Ama hakem pozisyonu devam ettirdi. Ve sonrasında penaltı çaldı. Yazık oldu Büyükşehir takımına oyuncuların saha içerisinde verdikleri emeğe gerçekten çok yazık oldu. En azında maçın berabere bitmesi gerekiyordu. Adana takımını da kutluyorum. Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak elimizden geleni yaptık. Önümüzde 3 maç var onlara odaklanıp bekleyeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.