Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlüce’de Hamzaoğlu-ali Ay Zirvesi

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana yaklaşık 30 dakika geç gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Başkan Ali Ay ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özlüce’de Hamzaoğlu-ali Ay Zirvesi
Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana yaklaşık 30 dakika geç gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Başkan Ali Ay ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapılan günün ikinci antrenmanında yeşil-beyazlılar, ısınma koşularının ardından topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmanda ülkelerinden dönemeyen Jem Paul Karacan ve Tom de Sutter yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Sercan Yıldırım da fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen ancak sakatlığı sebebiyle Bursa’ya dönen Kaptan Serdar Aziz de gecikmeli olarak antrenmana katıldı. Yıldız isim, fizyoterapist eşliğinde düz koşu çalışması gerçekleştirdi.
BAŞKAN ALİ AY, HAMZAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Saat 17.30’da başlayan antrenmana Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yaklaşık 30 dakika gecikmeli olarak çıktı. Deneyimli çalıştırıcının Başkan Ali Ay ile tesislerde özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekip, Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.