Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özköylü: "Oyun anlamında biz kazandık"

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oyun ve mücadele anlamında kazandıklarını skor anlamında kaybettiklerini söyledi.Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, öncelikle İstanbul’daki patlamada şehit olan ve yaralanan insanlar...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oyun ve mücadele anlamında kazandıklarını skor anlamında kaybettiklerini söyledi.
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, öncelikle İstanbul’daki patlamada şehit olan ve yaralanan insanlar için üzüntüsünü ifade ederek, Mevlid Kandili’ni kutladı. Şimdiye kadar güzel maçlar çıkardıklarını söyleyen Özköylü, "Rakibe karşı çok tehditkar bir oyun oynadık. İki golü de maalesef top kendi ayağımızdayken kaybederek yedik. Hızlı hücumlarla gol yedik. Öndeki oyuncuların bitirici özelliği kalitesi golü getiriyor. Oyun anlamında biz kazandık. Mücadele anlamında biz kazandık. Ama skor anlamında kaybettik. Ben futbolcu arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Doğru yoldayız. İyi mücadele ediyoruz. Ufak hatalarla gol yiyoruz. Eskişehirspor gibi bir tane oyuncusu bizim takımın 3 katı olan bir takım karşısında bu kadar ezici bir oyun oynayan takım kaybetmeyi hak etmiyor. Her şeyi yaptık, iyi mücadele ettik ama maalesef golü atamadık" dedi.
Eskişehirspor teknik sorumlusu Mehmet Tezcan ise İstanbul’da yaşanan patlamayla ilgili terörü lanetlediklerini belirterek bu olaydan dolayı maç hakkında değerlendirme yapmayacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.