Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özköylü: "Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın"

TFF 1. Lig takımlarından Sivasspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bu ligden çıkan takım olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Umutsuzluğa kapılmasın. Biz muhteşem bir takımız. Çok iyi oyunculara sahibiz" dedi.Özköylü,...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Sivasspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bu ligden çıkan takım olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Umutsuzluğa kapılmasın. Biz muhteşem bir takımız. Çok iyi oyunculara sahibiz" dedi.
Özköylü, Sivas’ta yayın yapan Vizyon 58 Tv’de yayınlanan Futbol Analiz programında Boluspor maçını değerlendirdi. Sivasspor olarak lige çok büyük bir hedeflerle girdiklerini belirten Özköylü, "Biz hedefimizden hiçbir şekilde kayıp yaşamadık. Sadece ilk hafta hangi lige geldiğimizin farkına varabilmek adına bir tecrübe edindik. Yıllardır bu ligde çalışıyoruz. Yıllardır Süper Lig’de Sivasspor forması giyen arkadaşlarımıza bu ligin farklı atmosferinin olduğunu, bu ligde kavganın, savaşın, mücadelenin çok yüksek seviyede olduğunu, burada futbol oynanmadığını, oynayanlara da engel olmaya çalışıldığını defalarca söyledik. Maç bittikten sonra da oyuncularıma söylediğim tek şey ’TFF 1. Lig’e hoş geldiniz arkadaşlar’ dedim. Çok acı bir tecrübe yaşadık. Antrenörlük hayatımdaki en kötü yenilgiyi aldım. Benim için de çok acı oldu. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Kötü futbol oynamadık ama çok basit hatalar yaptık. Camiamızı çok üzdük. Bunun için takımım ve kendi adıma özür diliyorum" dedi.
Takıma yürekten inandığını kaydeden Özköylü, "Hazırlık maçlarında mükemmele yakın maçlar oynadık. Mükemmele yakın çalıştık. Boluspor maçından da derslerimizi çıkartacağız. Belki birkaç oyuncu ve oyun sistemimizde revize yapabiliriz. Bundan sonra daha dikkatli olan ve bu hataları yapmayan, hedefini kovalayan, bu ligden çıkan takım olacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz muhteşem bir takımız. Çok iyi oyunculara sahibiz. Ayaklarımızın yere basması için çok iyi bir tokat yedik. Bu tokat bizi kendimize getirecek" diye konuştu.
Özköylü, Boluspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kerim Avcı’nın çok ciddi bir sakatlığının olmadığını belirterek, oyuncunun 1-2 hafta içinde yeniden takıma katılacağını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.