Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özköylü: "Boluspor maçıyla lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz"

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor bir günlük iznin ardından yeniden kulüp tesislerinde top başı yaparak ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü, antrenman öncesi yaptığı açıklamada güzel, başarılı ve verimli geçen bir kamp döneminden sonra edindiklerini lige yansıtmak istediklerini belirtti.
Boluspor ile oynanacak olan maçı değerlendiren Özköylü, "Tabi ki ilk maçlar her zaman zordur ve çok önemlidir. Rakibimizin de kendi planları var. Bizim de hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda Boluspor maçı ile beraber inşallah sahadan galibiyetle ayrılarak lige başlamak istiyoruz ama tabi ki hiçbir zaman kolay olmayacak. Hiçbir rakip kolay değil. En ciddi halimizle pazar günü sahada olacağız. Güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.
"Yeni stadın bizi motive edeceğini düşünüyorum"
Yeni 4 Eylül Stadyumu’nu çok başarılı bulduğunu söyleyen Özköylü, "Tabi ki eksikleri var. Zamanla düzelecektir. Her yeni yapılan bir binanın eksiği vardır mutlaka. İçinde yaşadıktan sonra o eksikler yavaş yavaş giderilebilir. Zemin konusunu biraz toparladığımız zaman genel hatları ile ben çok başarılı buldum. Atmosferi ve ambiyansı iyi. Seyir zevki çok güzel. Yeni stadın bizi çok motive edeceğini düşünüyorum. Yapanlardan, yaptıranlardan, bu eserin ortaya çıkmasında emeği olan herkesten Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz. Tabi ki bunlar güzel şeyler. Ülkemizin kalıcı ve harika statlar kazanması, futbolumuzun gelişmesi açısından çok verimli ve iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah o stat da bize uğurlu gelir. Şampiyonluk kutlamasını Allah nasip ederse önümüzdeki 2017’nin mayıs ayında yapmak bize nasip olur" diye konuştu.
"Futbolcularımıza çok güveniyoruz"
Taraftarın kendisine çok güvendiğinin hatırlatılması üzerine Özköylü şöyle konuştu:
"Sağ olsunlar o güvene layık olmak bizim en büyük temennimiz. Biz bu şehre bu takıma, faydalı olmak için geldik. Onun için bu görev bize verildi. Buna inansınlar biz de gecemizi-gündüzümüze katıyoruz. Takımımıza faydalı olmak, oyuncularımızı hazır hale getirip sahaya mükemmel bir takım çıkartmak için çok mücadele ediyoruz. İnşallah onların beklentilerine cevap vereceğiz. Yönetimimizle, futbolcularımızla, teknik ekibimizle çok güzel uyumlu bir çalışma ortamımız var. Onların inancı devam etsin. Onların bize olan güveni hiç eksilmesin. Destekleri hiç eksilmesin. Özellikle onu istiyorum. Buradan bu vesile ile şunu söylemek istiyorum; o stat pazar günü o kadar güzeldi ki beklediğimizden çok daha güzel seyirci topluluğu bulduk. Ama seyirci olmayalım. Sadece seyretmeye gelmeyelim. Desteklemeye gelelim. O stattaki seyircimizin oluşturacağı o destek, o gürültü rakip takım için bir baskı unsuru olacaktır. Bizim için de motivasyon unsuru olacaktır. Lütfen orada film izlemek gibi değil, takımımıza, çılgınca, yürekten alkışımızla, bağırışımızla her türlü desteğimizi verelim. Bu takım Allah’ın izniyle onları çok mutlu edecek. Mutlu bir sezon geçirtecek. Biz buna inanıyoruz. Futbolcularımıza çok güveniyoruz. İnşallah onlar da bize güvensinler. Biz onları rabbim izniyle mahcup etmeyeceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.