Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özköylü: "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık"

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Denizlispor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu takım kısa zamanda ligde hak ettiği yere gelecektir" dedi.TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’da Denizlispor maçının...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Denizlispor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu takım kısa zamanda ligde hak ettiği yere gelecektir" dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’da Denizlispor maçının ardından Teknik Direktör Osman Özköylü, yaptığı açıklamada 2-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Herkes çok üzgün. İçeride futbolcularımız da üzgün, hiç beklemediğimiz, düşünmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Gerçekten biz bu değiliz. Son 30 dakikadaki Sivasspor tam bizim beklediğimiz, istediğimiz, coşkulu oynayan pozisyon oynayan Sivasspor ama maalesef bir türlü oyuna giremedik. Tabii bunda Denizlispor sürekli sakatlıklar sebebiyle saha sürekli sağlıkçı girmesi oyunun yavaşlaması, bizim tempo kazanmamıza engel oldu. Bunlar bahane midir, değildir" dedi.
"Sivasspor, takımı çok daha etkili oynamalı"
Sivasspor takımın etkili oynaması gerektiğini vurgulayan Özköylü, "İlk 45 dakikada pozisyon diyebileceğimiz bir tehlikemiz yok. Burada oyuncularımızla konuştuk anlattık. Ama bazen bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Aynı şeyi Samsun’da yaşadık. İlk yarıda 5-0 olacak maçta bir türlü gol olmadı. Bugün her şeye rağmen 1-0’den 1-1’e getirdik. Zamanımız da vardı pozisyonlar kaçırdık. Ama bizim top girmedi. Rakip bir serseri atakla geldi çok talihsiz bir gol daha yedik. Üzgünüz, gerçekten burada oyuncularımızın da çok üzgün, bizim de çok üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ama bu takım ayağa kalkacak ve mutlaka bu ligde geçek yerine ulaşacak. İnşallah önümüzdeki Antep maçıyla beraber bu geçişi sağlamak istiyoruz. Ben çok başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.