Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkara: "Artık İpler Başkalarının Elinde"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Denizlispor maçı öncesi ipler bizim elimizdeydi artık başkalarının elinde" dedi.PTT 1. Lig’de Denizlispor’a sahasında 3-0 mağlup olarak ligde kalma yolunda önemli bir puan kaybı yaşayan 1461...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Denizlispor maçı öncesi ipler bizim elimizdeydi artık başkalarının elinde" dedi.
PTT 1. Lig’de Denizlispor’a sahasında 3-0 mağlup olarak ligde kalma yolunda önemli bir puan kaybı yaşayan 1461 Trabzon’da teknik direktör Hüsnü Özkara, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oyuna iyi başladıklarını belirten Özkara, "İlk yarım saatte sahanın tek hakimi bizdik. Devrenin son 15 dakikasında da önemli fırsatımız var. İki oyuncumuz birbirine girerek gol kaçırdı. Rakibe sadece bir pozisyon verdik. Maalesef ilk yarı arzu ettiğimiz gole ulaşamadık" diye konuştu.
İkinci yarı başında sakatlığı nedeniyle savunmada Oğulcan’ı değiştirmek zorunda kaldıkları belirten Özkara, "İkinci yarı arzu ettiğimiz, paslı oyunumuzdan, rakibe alan bırakmayan görüntüden uzaklaştık ve maalesef basit gol yedik. Golden sonra kırılgan, çabuk dağılan bir takımız. Bizden önceki dönemde de böyleydi. Bunu oyuncularımıza anlattığımız halde skoru lehimize çevirmek adına şuursuz bir oyun olmaya başladı. Rakibimizin seri oyuncularına boş alanlar bıraktık ve arzu etmediğimiz bir sonuç oldu. Maç öncesi avantaj bizdeydi, bütün, ipler bizim elimizdeydi. Yenersek ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecektik şimdi maalesef ipler başkalarının elinde ama biz de yılgınlık yok. Diğer maçların bizim lehimize sonuçlanmasını bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.